Pääkallo.fi

Miesten F-liigan finaalisarja Classic-Oilers

Suomen mestaruuden voittaa...

  • Classic

  • Oilers


Results are only viewable after voting.

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,830
Finaalien otteluohjelma:

ma 5.4. klo 16.30 Classic-Oilers, Tampere Areena (Nelonen ja Ruutu)
to 8.4. klo 18.30 Oilers-Classic, Tapiolan uh, Espoo (Ruutu)
pe 9.4. klo 18.30 Classic-Oilers, Tampere Areena (Ruutu)
su 11.4. klo 15.30 Oilers-Classic, Tapiolan uh, (Nelonen ja Ruutu)

ke 14.4. klo 18.30 Classic-Oilers, Tampere Areena (Tarvittaessa, Ruutu)
pe 16.4. klo 18.30 Oilers-Classic, Tapiolan uh, Espoo (Tarvittaessa, Ruutu)
su 18.4. klo 18.30 Classic-Oilers, Tampere Areena (Tarvittaessa, Ruutu)
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,830
Viestejä
206
Suosiitelen CalloCast kuunteluun.
Salibandyn pelien ja pelaajien taso on kehittynyt viime vuosien aikana todella vauhdilla liigassa. Mistä löytyisi asiantuntijoita jotka ovat kokemuksissaan ja oikeasti tässä päivässä? Nyt ollaan liikaa muistelemassa mennyttä aikaa.
 
Viestejä
1,010
F-liigan kauden huipennus siis edessä. Toivoisin että Oilers nousee toden teolla haastamaan dynastiaa, mutta neljä voittoa Classicista on kieltämättä iso haaste. Etenkin kun katsoo miten aiemmat ottelut viime vuosina ovat päättyneet. Toisaaalta, Oilersilla ei ole mitään hävittävää eikä varmasti paineitakaan. Kuitusen höpinät Reposen ohjelmassa altavastaajana olemisesta ovat lähinnä komediaosastoa. Classicin ykkönen näytti välierien viimeisissä otteluissa että se on oikeastaan ihan sama ketä on vastustajana ja samoin mitä löytyy oman joukkueen kakkos tai kolmoskentistä, tuolla tasolla kun nuijii, niin voittoja tulee väistämättä.

Saattaa olla että Oilersin kannattaisi tosiaan uhrata kakkos- tai jopa kolmoskenttä Classicin ykkösen raadeltavaksi, koska Oilersin ykkönen menee helposti ikään kuin hukkaan jos pelataan ykkönen ykköstä vastaan. Toisaalta Oilersin ykkönen saattaisi kyllä niputtaa Classicin kakkosta aika nätisti. Mielenkiintoista nähdä miten peluutus menee. Voisin veikata että ensimmäinen ottelu mennään perinteisesti kenttä kenttää vastaan, mutta jos Kainulaiset ja kumppanit ei pysy Classicin majukentän kyydissä, niin toisessa matsissa muutoksia luvassa.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,830
Viestejä
53
Ehkä ennemmin oisin finaaleissa halunnut kuulla Pirkanmaan selostusduoa. Tiukka sarja tulee ja toivottavasti dynastia murenee. Heitetään tunteella, että Oilers vie 4-3 ja tämä kevät muistetaan kolmesta seiskapelistä. Classic kuitenkin mielestäni 55/45 suosikki finaaleissa.
 
Viestejä
1,149
Toivottavasti Toriseva jättää vihdoin ne teatterit väliin. Hän on aivan ilmiömäinen maalivahti, mutta räikeitä heittäytymisiä on kiusaannuttava katsoa. Tunnelma latistuu.

Finaalisarja kyllä tiukkaan seurantaan, kiinnostavat lähtökohdat!
 
Viestejä
707
Toivottavasti Toriseva jättää vihdoin ne teatterit väliin. Hän on aivan ilmiömäinen maalivahti, mutta räikeitä heittäytymisiä on kiusaannuttava katsoa. Tunnelma latistuu.

Finaalisarja kyllä tiukkaan seurantaan, kiinnostavat lähtökohdat!
Samoin kannattaisi Torisevan lopettaa urputtaminen ja keskittyisi vaan niiden koppien ottamiseen. Mitä huonommin menee sitä enemmän leuat louskuu. Jos ei valmennus osaa sanoa Torisevalle nyt turpa kiinni ja focus olennaiseen niin kapteenisto voisi asiasta sanoa. Vaikea siinä on pelata kun ei tiedä keskittyykö veskari filmaamiseen, urputtamiseen vai mihin. Ja jos filmaa niin yrittäisi edes filmata niin ettei aiheuta myötähäpeää.
 
Viestejä
8
Pelin seuraaminen herää kyllä eloon, kun selostamossa ja "studiossa" asiantuntevaa väkeä, jotka uskaltaa myös kritisoida pelaajien valintoja.
Tiedä sitten onko enemmän näiden herrojen hyvyyttä vai aikaisempien selostajien huonoutta, mutta mukava piristys tähän pudotuspelikevääseen, että kun joku tähtipelaaja töpeksii maalin arvoisesti, niin uskalletaan sanoa se ääneen.
 
Viestejä
144
En viitsinyt kirjoitella etukäteispsyykkeja ennen finaalien alkua, kun halusin ensin nähdä tämän ensimmäisen finaalipelin. Ennen peliä ajatukseni oli, että Oilersille tulee hikinen iltipuuhde, jos Classic jatkaa kahden viimeisimmän pelinsä tyyliin. Mielestäni Classic nosti noissa kahdessa viimeisessä välieräottelussa tasonsa sille tasolle, jolla se kuuluu tuolla rosterilla ollakin.

Ilman pahoja (1. kentän huippujen) loukkaantumisia, en usko Classicin tätä finaalisarjaa häviävän, sillä joukkueen peli ja henki ovat nyt huikean korkealla tasolla...
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös