Pääkallo.fi

Miesten F-liigan karsinnat

Viestejä
1
Katsoin kaikki SaiPa-M team ottelut ja sarjan paras pelaaja löytyi saipasta ja se oli Huppunen. Väittäisin että divarin ihan parhaita senttereitä varsinkin kahteen suuntaan. Teki myös alivoimalla 0+2 sarjan aikana. Ilman Kekkiä ja Huppusta SaiPa olisi kesälomalla.
Huppunen on hienosti nostanut tasoaan koko kevätkauden ja Kekki ilman muuta sarjan parhaimmistoa, mutta ei kaksi pelaajaa joukkuetta kanna. Kapteeni Möykkynen , maalivahti Ahtiainen, työmyyrä Junnilainen, sniperi Pensikkala sekä muu joukkue on tehnyt ison työn. Yksilöt on yksilöitä mutta Saipa voitti joukkueena.
Petyin tiimin sulamiseen jo keskiviikon ottelussa Rusalla.
 
Viestejä
6,300
Veikkaan, että Karelia Flames voittaa 3-1.
 
Viestejä
12
Nyt näyttää vahvasti siltä, että Ollikaisen G2-tuuletus saattoi kääntää koko sarjan Haukoille. Tänään kotikentällä ei mitään jakoa, tai ideaa koko touhussa ylipäänsä.

Keltainen sukellusvene on tukevasti karilla. Jollain se köli pitäisi saada irti, mutta happi käy vähiin.
 
Viestejä
11
Mitä Ollikainen on siis tehnyt?

 
Viestejä
29
Olipas selkeä case toi Hawks - Turku. Ei kahta sanaa. Toivottavasti Finaalissa tulisi jengi vastaan, joka on mentaalipuolella, sekä pallollisesti edes vähän samalla tasoalla niin tulee kyllä mielenkiintoinen finaali!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös