Pääkallo.fi

Miesten Salibandyliigan viides finaali Classic-TPS

Viestejä
340
Ja onko edes sitä yhtä. Kaksi kaveria juoksee tahattomasti päin toisiaan ja pienempi jää sinne makaamaan. Kurinpito osti sen, koska tämä pienempi oli maajoukkuepelaaja. Alan kallistua siihen, että tarvittaisiin kolmas tuomari. Ei kentälle vaan katsomoon. Tämä on ihan naurettavaa, että joka ottelusta viedään useampi tilanne kurinpitäjille.

Ja toki tehdään kaikki voittamiseksi. Seuraavaksi kai pitäisi alkaa ostaa Classicilta pelureita;)
Miten tuosta keskialueen pallottoman töötistä saa tahattoman tilanteen? Täysin oikein meni, tosin sen puolesta väärin että vitonen pelissä olisi pitänyt tulla. Vaarallisimpia hetkiä koko loppukauden aikana.
 
Viestejä
712
Ei Pylsy niin paha menetys 28 pistettä kuin Vänttinen vuosi sitten. Katsoin että Heikkilä tehnyt 38 pistettä Classicissa eli enemmän kuin Lastikka Steelersissa, eli huippupelaaja.
 
Viestejä
712
Sanoisin että maajoukkueessakin pelannut Perttu Puska teki monesti yli 30 pistettä liigassa. Tietysti näissä pitää huomioida pelipaikkakin, eli jos tietyistä pelaajatyypeistä pulaa liigassa Pylsynkin saldo erinomainen.
 
Viestejä
712
Sen verran Classicin historiaa tiedän että Peltolan aikana, kun hopeaa tuli taisi ykkössentteri n. 23 pisteen tasoinen olla, eli nyt hyviä senttereitä siellä, vaikka ehkä kaikki ei sitä huomaa, jos pelkkiä pisteitä katsoo.
 
Viestejä
712
Kyllä aikanaan Teemu Häkkisen serkun tunsin se oli yksi entisen aikojen Classic pelaaja, siis Teemu Häkkinen.
 
Viestejä
340
"– Classic oli varmasti parempi joukkue niillä hetkillä, kun pelejä käännettiin ja ratkaisuja tarvittiin. Kyllähän kaikki varmasti näkivät, ettei ero peleissä iso ollut. Ekassa pelissä ei pelattu voitosta, mutta kaikissa muissa erot olivat aika marginaalisia. "

Kyllähän tuo on vähän selittelyt makua. Tosi on, että maalierot eivät olleet isoja, mutta pelit olivat lähes kaikki ja kokonaisuudessaan Classicin näpeissä. Joka pelissä oli pitkiä pitkiä aikoja ettei TPS päässyt minkään sortin maalintekopaikoillekaan. Ei pystynyt haastamaan kunnollaa eikä sitten vissiin halunnut/uskaltanut koska paljon sitä palloa vain veivattiin avauksessa. Sekin tosin on nähty monesti, että Classic kääntää sitten pelin itselleen vaikka vauhti nousisi kun riskejä lisätään. SPV olisi sitä voinut koittaa, mutta ei TPS jonka pelin runko on, kuten Classicinkin, vi**n tiivis viisikkopuolustus.

Ero ei ollut iso, että pelit "olisi voinut" ratketa toiseenkin suuntaan. Minusta vain hyvällä tuurilla olisi voinut ratketa, ei mitenkään muuten koska ei Classicci ollut pahassa paineessa juuri ollenkaan jos laskee yhteen 15 erää.
 
Viestejä
712
Sen verran Classicia tunnen että jos olisi tarvinnut entisiä ykkössentteriä ym. Olisi varmasti kunnossa ollut pelaajia.
 
Viestejä
712
Tietysti tulee mieleen lipun hinnat niin jos jossain kuulin että puoleen hintaan. Kyllä minullakin oli oikeus saada siihen hintaan, jos joskus hinnasta puhuin silti maksoin korkeamman hinnan. Eli oma periaate yleensä ollut maksaa korkeampi hinta kuin se halvin.
 
Viestejä
712
Nyt muistan että kerran maksoin puolen hinnan, kun ei korttimaksua ollut silloinkin oikeutettu siihen olin. Sen verran jäi varaa että kioski ostoksiin jäi molempiin erätaukoihin. Tietysti kortilla olisi ollut muutakin, mutta ne ei käynyt ja bussirahatkin piti nostaa jälkikäteen. Tämä ei ollut Tampereella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös