Pääkallo.fi

MM-kisat Uppsalassa 27.11. – 5.12.2021

Viestejä
218
Hienoa Suomen naiset! Voitettuja pelejä - Tsekki kaatu ja kaikki P16 poikien pelit voitettu. Tästä on hyvä lähteä kohti mm- kisoja.
 
Viestejä
92
Muisti voi reistailla, mutta menneisyydessä naiset ovat yleensä ottaneet tukkaan C-ikäisiltä pojilta. Nyt tuli kuitenkin vielä selkeä voitto Oilersin pojista, niin joku voisi sanoa että eteenpäin on menty!
 
Viestejä
84
Kiinnostavaa nähdä, pääsekö U19-kisoissa 13+1 tehot tehnyt -03 syntynyt Suvi Hämäläinen mukaan naisten MM-kisajoukkueeseen 🤔 Voi olla liian myöhäistä mennä mukaan rinkiin, mutta noin tehokas pelaaja olisi erikoista jättää käyttämättä. Tiukoissa peleissä voisi ottaa ratkaisijan viittaa harteilleen.
 
Viestejä
40
Mielenkiintoista kyllä, että vahvimmat näytöt tyttöjen kisoissa antoivat Hämäläinen ja Valtola, jotka eivät ole olleet viime aikoina naisten maajoukkueessa.
 
Viestejä
38
Viestejä
84
Miten EFT-pelien tuloksia saa seurattua livenä? Eilen vielä näkyi tulospalvelun päivän ottelut-osiossa mutta itselläni ei ainakaan näy tämän päivän otteluita siinä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös