Pääkallo.fi

Naisten liiga 2020-21

Viestejä
711
On erikoinen paidan jäädytys. Yleensä jäädyttämisen vaaditaan suunnilleen kymmenen kautta seurassa ja vähintään pari-kolme vuotta lopettamisesta. Mutta kukin seura tavallaan.
Mulle on aivan sama, jäädytelläänkö paitoja tai numeroita, tai sulatetaan niitä. Emmi on huipputyyppi, hienoa että palasi suoraan liigan korkeimmalle tasolle.
 
Viestejä
70
Väärin jäädytetty. Kyseessä nuori laji ja merkittävä pelaaja oululaisessa naissalibandyssä, joten hienoa että ura noteerattiin tuoreeltaan, kun sen uskottiin päättyvän. Eihän sitä tiedä onko kukaan muistamassa pidemmän ajan päästä, kun ajattelee miten esim. Oulussa kävi taannoin naisten liigajoukkueelle. Parempi siis aiemmin kuin ei koskaan.
 
Viestejä
70
Vaikeaa näyttää Loistolla olevan. Enemmän ja vähemmän näennäistä pelin hallintaa ja välillä paikkojakin piisaa, mutta voittaminen ei tunnu onnistuvan liigassa ja monella varmaan uusi tilanne hävitä noin monta peliä putkeen. Vaikka joitakin pelaajia on sivussa, niin tappioputki on ainakin minulle yllätys.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
161
" FBC Loiston päävalmentaja Matti Pienihäkkinen on aina kannustanut pelaajiaan luoviin ja rohkeisiin ratkaisuihin. "
Tuskin kukaan valmentaja ei näin tekisi. Mutta ISO käsi Matiille ja teamille loistavasta työstä!

Nyt kun Valtolan annetaan sinkoilla sinne tänne ja Ullalla käynyt huono pulla on Loiston pelin tasokin samalla tippunut aikaslailla. Valtola "oikealla" valmentamisella nostaisi tämän hetken kuusikosta minkä tahansa joukkueen lähes "varmaksi" mestari suosikiksi.

Koheltamalla ei ainakaan pelaajien taktiset kyvyt parane, ellei olla kriittisiä ja en tarkoita etteikö pelaajat olisi sitä olleet ja juuri se näyttää nyt olevankin heikossa kantimissa Loistolla.
Pietilät ja koski tuntusi olevan tämän hetken parhaimmistoa ja he ovat kuitenkin 03 ja 04 syntyneitä pelaajia.

Peluutus on sanalla sanoen heikkoa ja pelaajia penkitetään niin kuin varmasti pitääkin, mutta onko tämä uutta? Kolmea ehjää viisikkoa ei Loistolta nähdä, kuin joskus avaus erissä. Peluutus Loistolla on toiminut parhaitein 4 pakilla ja 3 hyökkäysketjulla. Loukaantumiset ovat varmasti sotkeneet peluuttamista.

Huikea sarja ja kuka saa Loiston puolivälierissä vastaan, sillä uskon ettei kukaan valitse Loistoa.
 
Viestejä
218
Ja nythän peli vasta alkaa 😎 Tiukka vääntö runkosarjan sijoituksista, pään ja kropan pitää kestää ja valmennuksen oltava pelin tasolla! Ja sitten alkaa tosipelit ja sitten katsotaan kuka on kuka! Ja valinnoissa on monta pointtia, kun niitä tehdään. Ehkä aina ole järkevintä mennä ns. helpoimman kautta 😉
 
Viestejä
121
Ja niin vain luultiin, että sarja olisi jo näyttänyt yllätyksellisyytensä. Ja vielä mitä! Nyt syksyn onnistujat floppaavat ja syksyn suurin epäonnistuja Ervi on alkanut pelata kelpoa salibandya. Kaikki sarjan pelit ovat katsomisen arvoisia ja viihdyttäviä monella osalla. Jokainen peli muuttaa sarjataulukkoa ja sijoitukset elävät varmasti viimeiselle kierrokselle asti. Nyt on kova tärinä odottaessa kevään pelejä. Vetoa en lyö enää yhdestäkään pelistä, on rahat valunut kiitettävällä prosentilla kaivoon.
 
Viestejä
444
Kyllähän naisten sarjojen suurin mielenkiinto kohdistuu tällä hetkellä nimenomaan A-lohkon "häntäpäähän", jossa käydään kovaa taistelua siitä, ketkä joutuvat tasonmittauksiin B-lohkon joukkueita vastaan, ja ketkä saa alkaa keskittymään varsinaisiin playoffeihin.

#​
JOUKKUE​
OVJVJHHP
4.FBC Loisto
18​
6​
1​
4​
7​
24​
5.TPS
17​
6​
2​
1​
8​
23​
6.Koovee
16​
6​
0​
3​
7​
21​
7.Classic
16​
4​
4​
1​
7​
21​
8.EräViikingit
17​
6​
0​
2​
9​
20​

Keskinäisiäkin otteluita on jäljellä vielä seuraavasti:
17.1. Koovee - FBC Loisto
23.1. Koovee - Classic
26.1. Classic - TPS
30.1. Classic - EräViikingit
30.1. TPS - Koovee

ErVi on pelannut itsensä hienosti tähän taisteluun mukaan. Riittääkö kiri - jää nähtäväksi. Jäljellä ovat vielä SSRA, SB-Pro, PSS sekä Classic -ottelut.

Classicilla ja Koovella on vielä kolme keskinäistä "6 pisteen" ottelua tämän ryhmän sisällä, joten tältä osin pallo on heillä omassa lavassaan. Classic on tällä hetkellä vähiten suoria voittoja, joten voi hyvinkin olla, että tuo ratkaisee vielä heidän lopullisen sijoituksensa.

TPS onnistui alkuvuodesta raapimaan arvokkaan pisteen Ankoilta, ja kaksi Loistolta. Jäljellä on vielä pari kovaa peliä (SB-Pro ja PSS) sekä keskinäiset Classicin ja Kooveen kanssa.

FBC Loistolla on vähiten otteluita jäljellä, ja ne ovat Kooveeta, Ankkoja sekä Pessiä vastaan. Mikäli ottavat 3p Kooveeta vastaan, lienevät he kuivilla tästä taistelusta. Tappiolla valahtaminen karsintoihin on hyvinkin mahdollinen.
 
Viestejä
70
Mielenkiintoista nähdä kuka jää viimeiseksi ja saa vastaansa SaiPan, joka viime aikaisten tulosten valossa (=riittävän suurimaalisia voittoja) voi antaa jo ihan hyvän vastuksen NLA-joukkueille. Tulosten lisäksi pelikin näyttää ihan salibandyltä ja nähtäväksi jää vieläkö se sitä on, kun tilaa ja aikaa on selvästi vähemmän.
 
Viestejä
70
Eikö Emmi Niemelän paluun taustoille kerrottu ainakin ohentuneesta rosterista? Näytti ainakin edellisessä pelissä Ankoilla olleen Emmin kera 16 kenttäpelaajaa, joten tilaa näyttäisi ainakin olevan. Mielenkiintoista nähdä missä kunnossa tulee takaisin ja onko rooli mikä. Tuskin pääsee vanhoilla meriiteillä pelamaan, jos on muita huonompi vai miten naisten liigassa peluutus menee?
 
Viestejä
218
Voipi olla että ei välttämättä nosta joukkueen tasoa. Nyt nuorilla pelaajilla on ollut tilaisuus näyttää mihin pystyvät ja vaarana on että vetäytyvät taustoille, jos konkari otetaan heti vastuupeliin. Penkiltä on hyvä aloittaa.
 
Viestejä
15
tulevat sitten keräämään kirsikat kakun päältä kesken kauden.
Kyllä epäilen tuota ajatusmallia paluun takana.. Olisko kuitenkin joukkueessa tapahtuneet loukit siirron takana ja se, että pelit ei pyöri divarissa niin apujoukkona pelaaminen kiinnostaa tutussa porukassa??? Ja epäilen että, nuoret pelaajat jättäytyy taustalle, kun nyt ovat päässeet hyvin vauhtiin peleissä.
 
Viestejä
51
Risteli kertoo Ankkojen naamakirjassa, että seurasta oltiin yhteydessä ja pyydettiin reenivahvuuteen paikkaamaan poissaoloja.

 
Viestejä
444
Nuori, sitoutunut joukkue, joka on ryhmänä tehnyt monen kuukauden ajan töitä ja jolle ei annettu ennakkoon menestysmahdollisuksia varmasti arvostaa sitä, että osoittivat epäilyjät vääräksi ja tekivät hienoa työtä nostamalla oululaisen naissalibandyjoukkueen kärkikahinoihin sillä välin, kun vanhemmat pelaajat "hakevat motivaatiota liigaharjoitteluun" toisessa sarjassa ja tulevat sitten keräämään kirsikat kakun päältä kesken kauden.

Jotain huhupuheita kuului kesän aikana siitä, että osa pelaajista olisi suhtautunut epäillen uuteen valmennukseen, ja joukkueen menestymismahdollisuuksiin. Huhut ovat usein perättömiä, ja niin voi olla tässäkin asiassa. Toki Niemelän ja Ristelin kaltaisten pelaajien poisjäänti valmennuksen vaihduttua, ja paluu nyt kun menestystä onkin tullut, hieman tukee noita huhuja. Tai sitten ovat puhdasta sattumaa.

Ankat on ollut suuri yllättäjä ja piristysruiske A-lohkoon - toivotaan että konkareiden mukaantulo ei sotke pakkaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös