Pääkallo.fi

Suomen Cupin huipennus Turussa 7.-9.1.

Viestejä
512
Toivottavasti Salo ja Lamminen ei enää ikinä edusta Suomea yhdessäkään maaottelussa. MM-kisoissa täysin yössä ja nyt cupin finaalissa kaverit ei saa edes helppoja syöttöjä omille pelaajiille. Puhumattakaan oikeasta sijoittumisesta tai tilanteiden ajoituksesta. Todella surkeaa pelaamista. Salo etenkin aivan kujalla kaikesta mitä kentällä tapahtuu. Pallolla tai erityisesti pallottomana. Kun kentällisestä otetaan Savonen, Salin, Salo ja Lamminen pois joko loukista tai puutuneista käsistä johtuen niin eihän siinä Johanssonillakaan enää mitään tee. Surkea esitys.
 
Viestejä
79
Käynnissä kyllä todella jännittävä Cup-finaali – jatkoajalle!
Tätä voisi jopa luonnehtia Cupin moraaliseksi finaaliksi.
 
Viestejä
5,628
Olipa halpa loppu. Minusta tuo on väärin, että tuosta tuli vitonen, sanoi säännöt mitä hyvänsä. Ei siinä, viimeistä kolmea minuuttia ei edes tarvittu, että aivan sama sinällään.
 
Viestejä
278
Hieno taistelu SPV:ltä! Harvoin Classic pääsee jatkoajalle pomppumaaleilla - nyt niitä tuli useampi. Nyt vain sama ilme kaikkiin tuleviin peleihin niin ollaan selkeästi playoffseissa.
 
Viestejä
79
Olipa kyllä tyly loppu finaalille. Ei näytä kovin paljoa maistuvan Classicin pelaajillekaan tuo tapa millä voitto tuli. Pointsit siitä, mutta pakko se on kaikki laskea ja ottaa vastaan. Tätä urheilu parhaimmillaan ja pahimmillaan on.
 
Viestejä
512
Hieno taistelu SPV:ltä! Harvoin Classic pääsee jatkoajalle pomppumaaleilla - nyt niitä tuli useampi. Nyt vain sama ilme kaikkiin tuleviin peleihin niin ollaan selkeästi playoffseissa.
Kun miettii SPV:n ylisuorittajia ja Classicin alisuorittajia niin kyllähän väärä joukkue voitti. Se mikä oli hieno huomata SPVstä oli se että suut pysyi kiinni. Jo vuosia olen toivonnut että SPV ei voittaisi mitään mutta kun Hankkio ja Hakonen on pois ja ilmeisesti Koponen on seissyt ulostulojensa takana niin turvan paukuttaminen on näköjään jäänyt ja joukkuetta voi arvostaakin.
 

Säbantteri

Kannu oli 32 sekunnin päässä! Harmittaa! Classic tulee tuuripompulla tasoihin ja Akola työntää Jukkiksen Sillanpään päälle. Jäähy ja peli oli siinä.

No, nyt voidaan taas keskittyä keskustelemaan siitä, onko SPV:llä mitään saumaa pudotuspeleihin.
 
Viestejä
780
Onneksi SPV on päättänyt viimein aloittaa tämän kauden. Vuodenvaihteen jälkeen on alkanut näyttämään taas vanhalta SPV:ltä. Ja Super Cupissa sitten revanssi tästä!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös