Pääkallo.fi

U19 poikien maajoukkue

Viestejä
16
Tässä varmaan miesten joukkueen tapaan voi vetää johtopäätöksen, että enemmistö valituista lähteen Kanadaan keväällä.
Leveä ja tasavahva puolustus ei toki jää paljoa viime vuoden joukkueesta ja maalivahtiosasto on myös tasokas. Hyökkäyspääsä kuitenkin taso viime vuoteen verrattuna tippunut aika lailla, mikä on tosi 99-ikäluokan poikkeuksellista hyvyyttä. Paljonpuhuvaa on 01-kolmikon korostunut rooli maalinteossa, vaikka kaikki pelimiehiä ovatkin.
En myöskään suoralta käsin laittaisi Juuttia samaan kastiin Luukkosen kanssa. Peli ollut nähdyn perusteella vielä keskeneräistä tähän mennessä, mutta nythän on paikka antaa näyttöjä ennen kisoja.
Toivotaan hyvän liiga startin tehneille Einiölle ja Rauhalalle samanlaista terävyyttä maajoukkueeseen, molemmat kun ovat antaneet nyt niitä kuuluisia näyttöjä.
 

Pipsapossu

Ykköskenttä oli alusta asti pelipäällä, muut kentätkin pääsivät vauhtiin pikkuhiljaa. Ykkösen takana varsinkin Salmi oli mielestäni erittäinkin hyvä välillä.

Viisikkopuolella vielä tekemistä löytyy. Karvauspeli oli aika vanhanliiton meininkiä, ja isompi karvi hoidettiin käytännössä vain laitureiden toimesta. Tulee kiire ruotsia vastaan. Pallolla mentiin aikalailla syvyyden kautta, mutta hyökkäysalueella jatkumoita ei kyllä liikaa näkynyt.
 

Pipsapossu

Mielestäni vähintään kyseenalaiset valinnat tällä kertaa. Ensiksi Tuukka haudanlampi ei ole ollut kummoinen viime aikoina kun oli muutama vuosi sitten, Tuomas Ojala lienee TPS suhteilla joukkueessa ja Sami Savolainen siis nostettiin mukaan. Kaapo Siekkinen on pelannut todella huolimattomasti jo jonkun aikaa maajoukkueessa ja Elias siiran kohdalla sama asia. Ihmettelen kun Riku hakanen ei ole päässyt mukaan hirmuvireen jälkeen oikeastaan kaikissa ikäluokissa. Myös Kooveen pojat Joona Valkama ja Kim hyrkkönen on jätetty rannalle joka on vääryys kun katsoo muita nimiä joukkueen hyökkäyksessä!

Valkama ja Hyrkkönen vääryys? Keiden tilalle? Hyviä poikia, mutta tämä kausi ei ole ollut mitenkään erikoinen poikien kohdalla. Siekkinen on varmastikin ollut yksi ensimmäisiä nimiä joukkueessa, ja kuuluu todellakin sinne. Vahvaa tekemistä A:ssa. En allekirjoita noita väitteitä sitten mitenkään.

Hakanen on ollut hyvä, mutta on kuitenkin kohtuullisen yksipuolinen pelaaja vielä. Oli yhdellä leirillä mukana ja tässä vaiheessa haastavaa enää nostaa mukaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös