Poikien maajoukkueen leiriryhmä valittu – Erä ja OLS vahvimmin edustettuna

Viime kaudella Sveitsissä valmentanut Heikki Luukkonen toimii U19 poikien päävalmentajana. Kuva: Unihockey.ch

Viime kaudella Sveitsissä valmentanut Heikki Luukkonen toimii U19 poikien päävalmentajana. Kuva: Unihockey.ch
Viime kaudella Sveitsissä valmentanut Heikki Luukkonen toimii U19 poikien päävalmentajana. Kuva: Unihockey.ch

Suomen alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkue kokoontuu 14.-15.9. maajoukkueleirille Eerikkilän urheiluopistolle. Valmennusjohto on valinnut leirille 28 pelaajaa, jotka edustavat ikäluokkia 1995-1996. Poikamaajoukkueen seuraava koitos on Sveitsissä 1.-3.11. 2013 pelattava EFT-turnaus.

Maalivahdit
Markus Laakso, 1995, Tapanilan Erä
Ville Mestari, 1995, OLS
Miro Tuomala, 1996, Happee

Puolustajat
Sebastian Dahlström, 1996, Tapanilan Erä
Atte Eronen, 1995, SC Classic
Ossi Jalonen, 1995, Tapanilan Erä
Kalle Keskitalo, 1995, OLS
Aaro Koski, 1995, Tapanilan Erä
Olli Laine, 1996, TPS
Olli Lauren, 1995, TPS
Eemeli Peltonen, 1995, SPV
Jere Pulkkinen, 1996, SC Classic
Eemil Ukkonen, 1996, Happee

Hyökkääjät
Antti Aarnio, 1995, Tapanilan Erä
Olli Kinnunen, 1996, OLS
Konsta Kivioja, 1995, OLS
Mattias Kokljuschkin, 1995, Tiikerit
Perttu Koljonen, 1995, LaSB
Jasse Kuusisto, 1996, Koovee
Ville Lastikka, 1996, RSS Laaka
Jani Lehtoniemi, 1996, SalBa
Waltter Mahlberg, 1995, SSV
Markus Markkola, 1995, Westend Indians
Jesse Ruokostenpohja, 1996, SC Classic
Niklas Räty, 1996, Josba
Samu Saari, 1995, KooVee
Sami Tuominen, 1995, FBC Turku
Elia Tölli, 1996, Tapanilan Erä

Valmentajat: Heikki Luukkonen, Joonas Naava, Jyri Korsman.
Fysioterapeutti: Antti Ylinen.
Huoltaja: Mikko Mattila.
Joukkueenjohtaja (vt): Jari Oksanen.

39 comments

  1. Vaikuttaa hyvältä! Onnittelut pojille! Muutama varmaankin tippuu viellä EFT-reissusta..Mukavasti jo nyt 96-ikäryhmää sisäänajossa ja onneksi on huomioitu pelaajia pienemmistäkin seuroista! Hyvä Heikki!

  2. Eräeräeräeräerä…. Menee taas vitsiksi, aktivoivien erikoismies Naava valinnut omia poikiaan jälleen tarpeeksi. Se että seuralla on hassunhauskat ”meidän juttu” hommansa ei pitäisi oikeuttaa jokaisessa liiton tapahtumassa etulyöntiasemaan. Missä on -95 ikäluokan mestarit Kortelainen, Anttila ja Nylund?

  3. Ei yhtään NST:n pelaajaa mukana. Onko NST:n junnutoiminta heikentynyt vai mahtaako valmentajan vaihdos vaikuttaa asiaan :3

  4. Missä PSS:N pelaajat??? B-junioreiden suomenmestari joukkueesta ei yhtään pelaajaa… Vai halutaanko tuoda sisään vain 96-pelaajia enemmän. 96-ikäluokka on kyllä todella hyvä.

  5. Mitä tuo sebastian dahlström meinaa? kaveri pelaa vissii futistaki iha maajoukkuetasolla. Vai onko kaveri vaihtanu salibandyyn täysin. Tietääkö kukaan? Jäätävän lahjakas kaveri kyseessä!

  6. Torvi on oikeassa. Mitä järkeä enää roikotta mukana pelaajia joita ei seuraavissa kisoissa voi käyttää. Ei maajoukkue saa mikään palkkio ”meidän pojille” olla.

  7. Itse kyseenalaistasin Kaltevan ja Pousin poissaolon. Tikkurilan kammotutka kuuluisi ehdottomasti U-19 poikiin. Ihmettelen suuresti Naavan luottoa oman kylän poikiin, mutta valmennus kaiketi tietää mitä tekee. (jos)

  8. Ja futikselle sen verran sisäpiiritietoa herra Dahlströmistä:
    Kyseinen pelimies oli voittamassa pakville 96- SM-kultaa tuossa jokunen vuosi taaksepäin, minkä jälkeen hän keskittyi fusseen enemmän, ja dominoi klubissa ja ikäluokka majuissa. Nyt kaveri ilmeisesti panostaa sählyyn, ja pelaa tällä hetkellä Erän B-junnuissa ja uskon myös että tulee saamaan roolia A-junnuissakin. Kerrottakoon vielä että Naava ja Dahlström tuntevat toisensa melko hyvin, sillä Naava toimii valmentajana Pohjois-Haagan urheilulukiossa, missä siis myös Dahlström opiskelee. Luonnonlahjakkuus kyseessä.

  9. no huhuhuh, voitteks kertoo kuka on olli kinnunen??
    Ja Koiviston poissa olo ihmetyttää!?

  10. missä on rasmus kainukainen ?!
    jäätävän kova pelimies joka pyyhkisi noilla erän äijillä lattiaa !

  11. Rasmus Kainulainen on 97. Tuolta Lasb/HU46 sektorilta sais paljon hyviä pelaajia kylläkin.

  12. Kaikki sellaiset pelaajat jätetty pois jotka eivät tulleet pelaamaan Mosalle tai ovat sieltä lähteneet pois. Ei siitä kannatta suuttua…Aina ne värväykset ei onnistu. Mutta toki tämä taas hyvä tapa vaikuttaa tuleviin värväyksiin. Joskus tämäkin kupla puhkeaa.

  13. Onhan ne SSVn Erästä värväämän Mahlbergin kelpuuttaneet! Tosin Luukkonen on tiettävästi se,joka sanonut viimeisen sanan? Turha tässä valittaa sillä joukuueessa on viimekauden A-junnujen finaalisteja peräti 11 ja yleensä ne parhaat pelaa finaalissa?

  14. Olen kuullut, että Rantalan aikakaudella vaatimus oli olla liigaringissä, jotta on maajoukkue kelpoinen. Ei taida Luukkosella ja kumppaneilla olla samat vaatimukset.

  15. Kainuulainen varmaan kisoissa, miksei voitu nyt jo valita!
    Parhaat pelaa finaaleissa? Pikkusen kaveri kuutamolla:)Ei varsinkaan a- junnuissa!

  16. miten voi päävalmetaja valita joukkueen kun ei olen edes nähnyt ikäkausi peleja kun on ollut ulkomailla ja missä on saku hirmasto poika on oilerssi liiga ryhmässä ja pelaa varmasti,kuulema on tehnyt harjoitus peleissä hyvin tehojakin,mukaa 14 95 syntynyttä aivan turhaan kun ei ole seuraavissa kisoissa.

  17. Missä tosiaan Saku Hirmasto?? Kyseessä maan parhaimpia 95-syntyneitä pelaajia ja moni 96 menee mukamas hänen edelleen?

  18. oulusta aivan käsittämättömät valinnat?? missä veikkola? sorri ennen kinnusta?? hereillä nyt päättäjät

  19. Mitä te möykkäätte jostain 95 syntyneen pääsemisestä. Nillä ei tee mitään jos ajatellaan 2 seuraava vuotta. Jos toi hirmasto nyt on niin hyvä, seuraava osote on ukkojen maju. Siellä on nytkin 94 syntyneitä ringissä!

  20. Totta muuten tästä päävalmentajasta, se ei montaa junnua voi tietää kun ollut pois koko maasta pitkän aikaa. Valinnat jäänyt erän ukon harteille ja sen kyllä huomaa:)

  21. Pienistä seuroista ? Eihän tuolla ole kuin yksi, raumalta, hänkin USB:n kasvatti. Salibandyliitto on linjauksillaan junnujen rinnakkaisedustuksen estämisestä toisissa seuroissa, tehnyt lajista vain isojenkaupunkien lajin.

  22. kovat pakit ainakin löytyy 96:sta!!! ukkonen ja pulkkinen tulee pitää paikan majus!

  23. Täällä taas kundit itkee ja kirjoittelle omasta poissaolostaan. Se ehkä kertoo miksi ei ole mahtunut mukaan? Nyt mennään tällä ja ne jotka näyttää osaamistaan pelaa seuraavissakin maaotteluissa ja jos floppaa niin ei.Joku sanoi että A junnujen finaalissa ei ole maan parhaita junnuja, millä perusteella? Vain pieni osa on miesten mukana. Jos 11 (Erä-OLS) näistä kavereista pelasi finaalissa, on ne nytkin oikeassa jengissä? Junnuilla on aina kauhea valitus. Olkaa niin hyviä ettei teitä voi ohittaa ?

  24. 6 jätkää erästä ja hirvee vinkuminen! Jos tota nyt ihan rehellisesti lukee ilman mitään turhia seura ennakkoluuloja, niin onhan tossa edustusta laajalta rintamalta! 13 seurasta jos nyt en ihan väärin laskenut… Yhteen jengiin ei nyt vaan kaikkia pysty valitsemaan…

  25. On se kumma että A:n Suomen mestaruusjoukkueesta ei saa ottaa 7 pelaajaa,ilman jatkuvaa vinkumista.OLS hopealla ja niiltä 4 pelaajaa.Happeelta ja Classicilta 3 pelaajaa ja muista sitten joku ”tähdeksi” haluava.Kasvakaa aikuisiksi!

  26. Mitään asiasta enempää tietämättä uskoisin, että joitan karsintaleirejä on pidetty ja varmuudella koutsit ovat olleet yhteydessä seurajoukkueiden koutseihin pelaajia valitessaan. NMJ:n toimintaan kuuluu varmasti urheilullisuus ja sitoutuminen urheiluun. Miten esim. kesätreenit on maistunut jne.

    Mitä sitten tulee 95-ikäisten valitsemiseen joukkueeseen vaikka ei enää seuraaviin kisoihin mahdukkaan niin sitä puoltaa kaksi asiaa:
    1. Kokemuksen siirtäminen nuoremmille
    2. Pelaajien henk. koht. uran kehittyminen jatkossa. On paljon helpompi ottaa yhteyttä paikkakunnan vaihtuessa uuteen liigaseuraan, jos on nmj-pelejä alla. Varmuudella pääsee ainakin treeneihin näyttämään osaamistaan. Paikkakunta vaihtuu usein nuorilla esim. opiskelun takia.

  27. Vanha Kettu ja Teemu Uolevi puhuu asiaa. Annetaan kavereiden näyttää ja haukutaan sitten jos meni pieleen, niin kuin tämän lajin faneilla on tapana.Urheilullisempi nippu kasassa joka tapauksessa 🙂

  28. Onko tää oikeesti joku vitsi? Miksi Porvoosta ei ole ketään? Edes Loviisan TORiin siirtynyttä Miro Kortelaista ei ole mukana? Väitän, että Miro Anttila on ehkä yksi suomen parhaista -95 syntyneistä hyökkääjista, saatikka senttereistä. Muuten ei joukkueessa ole mitään moitittavaa.

  29. huikea lupaus kyseessä. lopetti säbän ollessaan ikäluokkansa kiistattomasti parhaimpia pari vuotta sitten. keskittyi futikseen, pelasi ikäluokkansa majukapteenina. palasi takaisin säbäkentille erän b-junnuihin ja jatkoi siitä mihin lopettaessaan jäi eli dominointiin joka puolella kenttää. vahvuutena mainittakoon peliäly ja johtajuus omalla esimerkillä. salibandyn michael jordan 😉

  30. Kävikö kaverille jonkin sortin loukki vai ihan oikeasti valitsi säbän futiksen mj-kapteenina olemisen sijaan? Oliko mj tasoa ennen lopettamista?