Liigat

Alangot liikaa Happeelle – pääsarjat Classicin voiton myötä joulutauolle

22.12.
2014
0 Kommenttia
5
Liigat
Ella Alangon (8) tehot Happeeta vastaan olivat 1+3. Kuva: Esa Takalo

Ella Alangon (8) tehot Happeeta vastaan olivat 1+3. Kuva: Esa Takalo

Lauantaina kotonaan NST:lle taipunut Classic palasi voittojen tielle nopeasti naisten Salibandyliigassa. Viimeinen ottelu ennen joulutaukoa Happeeta vastaan päättyi viime kauden hopeamitalistien voittoon 7-3 (2-2,3-0,2-1).

Classic piti odotetusti suurimman osan ajasta palloa, mutta avauserässä sen huolimattomuus avasi vielä Happeellekin paikkoja maalintekoon. Classicin Eliisa Alangon kaksi maalia kuittaantuivat Happeen Elina Halosen ja Jenni Timosen osumilla, joten erä tasattiin 2-2.

Sunnuntaina PSS:n kynsissä taipuneelle Happeelle toinen erä oli tuskainen, ja joukkue alkoi väsyä tamperelaisten kyydissä. Poikkeuksellisesti puolustajana pelannut Kristiina Kauppila teki 3-2, ja erän lopussa ottelussa 1+3 nakutellut Ella Alanko ampui kaukaa 4-2. Heti perään isosisko Eliisa täydensi hattutemppunsa maalinedustan irtopallosta napauttaen lukemiksi 5-2.

Päätöserässä Johanna Helminen toi Happeen peliin mukaan kavennusmaalilla, mutta viimeisellä kymmenminuuttisella Classic hoiti pisteet kotiin Alisa Pölläsen ja Mari Alilan maaleilla.

Classic nousi kauden kymmenennellä voitollaan sarjataulukon jaetulle piikkipaikalle. NST ja SB-Pro ovat samoissa pisteissä, mutta Classic on parhaan maalieron turvin ykkösenä. Pronssimitalia puolustavan Happeen kausi on ollut toistaiseksi pettymys, ja se on yhdeksällä pisteellään vasta taulukon yhdeksäs.

Pääsarjat vetäytyvät nyt joulutauon viettoon, mutta pelit jatkuvat jo lauantaina 27.12. miesten Salibandyliigan ottelulla Josba-SSV.

Esa Takalon ottelukuviin tästä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.