OLS vahvistuu – nappasi kaksinkertaisen Suomen mestarin riveihinsä

Jukka Kinnunen siirtyy haukiputaalaisesta KeLystä OLS:aan. Arkistokuva: Per Wiklund
Jukka Kinnunen siirtyy haukiputaalaisesta KeLystä OLS:aan. Arkistokuva: Per Wiklund

Miesten Salibandyliigassa pelaava Oulun Luistinseura on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen Jukka Kinnusen kanssa. Sekä hyökkääjänä että puolustajana urallaan pelannut Kinnunen palaa OLS-paitaan kuuden vuoden tauon jälkeen.

Jukka Kinnunen, 34, on voittanut kaksi suomenmestaruutta Helsingin SSV:n paidassa, edustanut Joensuun Josbaa ja pelannut myös Suomen rajojen ulkopuolella. Sveitsissä Kinnusen seurana oli jälleen kolmen kauden ajan HC Rychenberg.

Viime kausi sujui Ruotsin Superliigassa FC Helsingborgin joukkueessa, jossa pelasivat suomalaisista myös Jani Kukkola ja Mika Moilanen.

Kuluvalle kaudelle Jukka Kinnunen siirtyi Pohjois-Suomen 2. divisioonassa pelaavan Kellon Lyönnin pelaaja-valmentajaksi. KeLy ylsi Kinnusen alaisuudessa Suomen Cupin puolivälieriin. Hän ehti iskeä seitsemässä pelaamassaan 2. divisioonaottelussa tehot 6+4=10.

OLS on tällä hetkellä Salibandyliigassa tasapisteissä viidentenä majailevan Classicin kanssa.

Ensimmäisenä Jukka Kinnsen OLS-siirrosta kertoi Piirtoja fläppitaululla –blogi.

15 comments

  1. Katkeaako OLS:n nousukiito tähän, kun liian kokenut pelaaja vie junnujen pelipaikan?

  2. Riittääkö jalka liigaympyröissä enää? Tehojen puolesta näyttäs tekevän aika tiukkaa 2.divarissakin.

  3. Pelasi Kelyssä pakkina joten tehot ei kerro koko totuutta. Hävisivät syksyn aikana ainoastaan Classicille maalilla. Kyllä kait ne kakkosen pelit joten kuten menivät…

  4. Ketä nää pistepörssijunnut on, jokka ei tunne Kinnusta? Jos Jukka on viime kaudella pärjännyt Ruotsin liigassa (huom. maailman kovin salibandysarja), niin eiköhän oo ihtestään selevää, että mahtuu Olssiin. Kehtaattaki, urpot!

  5. Kommentoija: Pelas kelyssä kaikkia paikkoja, jos on kerta niin kova ku luullaan pitäs pystyä 2.divarissa mättämään tehoja paljon enemmän.

    Poro: Uusi kausi on aina uusi kausi, kesän aikana ehtii tapahtua monenlaista muutosta suuntaan ja toiseen.

  6. ei pelannu ko yhen kauden josbassa vaikka ois kyllä saanu kolmeki pelata.

  7. Huvittaa itseäkin nämä junnut, joille pistepörssi on ainoa mittari.

    Hienoa saada Jukka OLS:n riveihin. Jukka Lindgren kun saadaan vielä parsittua kuntoon, niin puolustus alkaa näyttää todella hyvälle.

    Ihmetyttää (jälleen kerran) OLS:n tiedotuspolitiikka. Täydellinen radiohiljaisuus tämän siirron kohdalla. Ei esim. mitään mainintaa ensi viikonlopun otteluennakossa..

  8. Jos ei ole pelikuntoinen, niin mitäpä sitä turhaan ilmoittelemaan, että on tehty tämän profiilin hankinta.

  9. Eiköhän tuo liigavauhissa pysy mukana ku ihan hyvin pysy viime kaudella rasmuksen,kimin,aleksanterin vauhissa ruotsin liigassa. Pisti muuten yhessä pelissä nilssonilta puikot.

  10. hemmetin hyvää markkinointia OLS jos tosiaan siirrosta ei mitään ole tiedotettu! milloinkohan seurat tajuaisivat, että käytännössä persoonia sinne hallille tullaan katsomaan ja jos OLS:in tasoinen seura saa moninkertaisen suomenmestarin takaisin riveihinsä vuosien jälkeen niin luulisi, että asiasta tehtäisiin syksyn isoin juttu…

  11. pistepörssi tuijottelijat on joo hieno väkeä! Jos esim, kattelee Hapen tehoja, niin ei sekään aina siellä kärjessä ollut vaikka on ehken se Suomen kaikkien aikojen toiseksi kovin sentteri. Eiköhän tota just olsin kaltainen junnujengi tarvitse, että kovissa sarjoissa ja jengeissä pelannut konkari tulee näyttämään ja kertomaan, miten isoissa ympyröissä hommat tehdään!