Liigat

OLS vahvistuu – nappasi kaksinkertaisen Suomen mestarin riveihinsä

17.12.
2014
15 Kommenttia
15
Liigat
Jukka Kinnunen siirtyy haukiputaalaisesta KeLystä OLS:aan. Arkistokuva: Per Wiklund

Jukka Kinnunen siirtyy haukiputaalaisesta KeLystä OLS:aan. Arkistokuva: Per Wiklund

Miesten Salibandyliigassa pelaava Oulun Luistinseura on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen Jukka Kinnusen kanssa. Sekä hyökkääjänä että puolustajana urallaan pelannut Kinnunen palaa OLS-paitaan kuuden vuoden tauon jälkeen.

Jukka Kinnunen, 34, on voittanut kaksi suomenmestaruutta Helsingin SSV:n paidassa, edustanut Joensuun Josbaa ja pelannut myös Suomen rajojen ulkopuolella. Sveitsissä Kinnusen seurana oli jälleen kolmen kauden ajan HC Rychenberg.

Viime kausi sujui Ruotsin Superliigassa FC Helsingborgin joukkueessa, jossa pelasivat suomalaisista myös Jani Kukkola ja Mika Moilanen.

Kuluvalle kaudelle Jukka Kinnunen siirtyi Pohjois-Suomen 2. divisioonassa pelaavan Kellon Lyönnin pelaaja-valmentajaksi. KeLy ylsi Kinnusen alaisuudessa Suomen Cupin puolivälieriin. Hän ehti iskeä seitsemässä pelaamassaan 2. divisioonaottelussa tehot 6+4=10.

OLS on tällä hetkellä Salibandyliigassa tasapisteissä viidentenä majailevan Classicin kanssa.

Ensimmäisenä Jukka Kinnsen OLS-siirrosta kertoi Piirtoja fläppitaululla –blogi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Anakonda
17/12/2014
Katkeaako OLS:n nousukiito tähän, kun liian kokenut pelaaja vie junnujen pelipaikan?
kalevi
17/12/2014
Kaveri on ihan jäte.
ljhsb
17/12/2014
Kokemusta, mutta nähtäväksi jää miten sopii OLSin kuvioihin
lenkille
17/12/2014
Riittääkö jalka liigaympyröissä enää? Tehojen puolesta näyttäs tekevän aika tiukkaa 2.divarissakin.
Kommentoija
17/12/2014
Pelasi Kelyssä pakkina joten tehot ei kerro koko totuutta. Hävisivät syksyn aikana ainoastaan Classicille maalilla. Kyllä kait ne kakkosen pelit joten kuten menivät...
Poro
17/12/2014
Ketä nää pistepörssijunnut on, jokka ei tunne Kinnusta? Jos Jukka on viime kaudella pärjännyt Ruotsin liigassa (huom. maailman kovin salibandysarja), niin eiköhän oo ihtestään selevää, että mahtuu Olssiin. Kehtaattaki, urpot!
Timo
17/12/2014
sotkee koko paletin. Säätäjien säätäjä
lenkille
18/12/2014
Kommentoija: Pelas kelyssä kaikkia paikkoja, jos on kerta niin kova ku luullaan pitäs pystyä 2.divarissa mättämään tehoja paljon enemmän.

Poro: Uusi kausi on aina uusi kausi, kesän aikana ehtii tapahtua monenlaista muutosta suuntaan ja toiseen.
jojensuun mies
18/12/2014
ei pelannu ko yhen kauden josbassa vaikka ois kyllä saanu kolmeki pelata.
Oulu
18/12/2014
Huvittaa itseäkin nämä junnut, joille pistepörssi on ainoa mittari.

Hienoa saada Jukka OLS:n riveihin. Jukka Lindgren kun saadaan vielä parsittua kuntoon, niin puolustus alkaa näyttää todella hyvälle.

Ihmetyttää (jälleen kerran) OLS:n tiedotuspolitiikka. Täydellinen radiohiljaisuus tämän siirron kohdalla. Ei esim. mitään mainintaa ensi viikonlopun otteluennakossa..
Inside
18/12/2014
Ei ole pelikuntoinen. Voisiko vaikuttaa ennakoihin?
Oulu
18/12/2014
Jos ei ole pelikuntoinen, niin mitäpä sitä turhaan ilmoittelemaan, että on tehty tämän profiilin hankinta.
maailman kovin liiga
18/12/2014
Eiköhän tuo liigavauhissa pysy mukana ku ihan hyvin pysy viime kaudella rasmuksen,kimin,aleksanterin vauhissa ruotsin liigassa. Pisti muuten yhessä pelissä nilssonilta puikot.
HAH
18/12/2014
hemmetin hyvää markkinointia OLS jos tosiaan siirrosta ei mitään ole tiedotettu! milloinkohan seurat tajuaisivat, että käytännössä persoonia sinne hallille tullaan katsomaan ja jos OLS:in tasoinen seura saa moninkertaisen suomenmestarin takaisin riveihinsä vuosien jälkeen niin luulisi, että asiasta tehtäisiin syksyn isoin juttu...
S7
18/12/2014
pistepörssi tuijottelijat on joo hieno väkeä! Jos esim, kattelee Hapen tehoja, niin ei sekään aina siellä kärjessä ollut vaikka on ehken se Suomen kaikkien aikojen toiseksi kovin sentteri. Eiköhän tota just olsin kaltainen junnujengi tarvitse, että kovissa sarjoissa ja jengeissä pelannut konkari tulee näyttämään ja kertomaan, miten isoissa ympyröissä hommat tehdään!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.