Divarit

OLS varmisti playoff-paikkansa ja nousi seitsemänneksi – katso sunnuntain salibandytulokset

01.03.
2015
7 Kommenttia
5
Divarit
SalBa ja OLS tasasivat pisteet Raumalla. Kuva: Elmeri Elo.

SalBa ja OLS tasasivat pisteet Raumalla. Kuva: Elmeri Elo.

Oulun Luistinseura varmisti odotetusti paikkansa miesten Salibandyliigan pudotuspeleissä, kun se pelasi 7-7 (3-3, 2-2, 2-2) -tasapelin Raumalla SalBaa vastaan.

Mikäli SalBa olisi voittanut ottelun kymmenellä maalilla, olisi OLS tipahtanut vielä Indiansin alle ja jäänyt pudotuspeleistä ulos. Tasapelillä OLS nousi kuitenkin Tapanilan Erän kanssa tasapisteisiin. Joukkueilla on sama pistemäärä ja sama maaliero, mutta korkeamman tehtyjen maalien määrän vuoksi OLS nousi sarjataulukossa Erän ohi seitsemänneksi.

Tasaisessa väännössä SalBan tehomiehenä hääri neljästi maalinteossa onnistunut Jani Lehtoniemi, jota säestivät Janne Hyvönen tehoin 1+3 ja Joni Rokosa tehoin 1+2. Luistinseuran paras pistemies oli 2+1 -pisteet nakuttanut Tatu Kiipeli.

Naisten Salibandyliigassa SB-Pro pelasi tasan Classicin kanssa ja nousi tasapelillä sarjan kärkeen. Classicin paras pistenainen oli Nina Rantala tehoin 1+1. Pron maalit tekivät Elina Kujala ja Sara Piispa. Maalivahdit olivat suuressa roolissa, sillä Tiltu Siltanen Pro-maalilla venyi reikäpallon eteen 23 kertaa ja Kreeta Lakkala Classicin tolppien välissä 22 kertaa.

Divarissa SB Vaasa varmisti kotiedun voittamalla Blackbirdsin kotonaan lukemin 9-5. Varsin ponnettomassa ottelussa huomioitavaa olivat kummankin joukkueen veräjänvartijat. Blackbirdsin maalia tilkitsi Otto Syrjälä ja Vaasan maalilla torjui Anton Kronqvist, jotka kummatkin ovat vuonna 1998 syntyneitä. Syrjälä torjui 23 kertaa ja Kronqvist jatkoi hyviä otteitaan voitetun ottelun, 27 torjunnan sekä yhden syöttöpisteen myötä.

Sunnuntain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
17:00 SalBa-OLS 7-7 JA
17:00 SPV-NST 9-7

Naisten Salibandyliiga
12:00 SB-Pro-Classic 2-2 JA
15:00 SB Vantaa-Papas 1-11

Miesten Divari
15:00 PSS-LNM 5-10
16:00 SB Vaasa-Blackbirds 9-5
17:00 Loviisan Tor-SBS Masku 12-6
18:00 SB Welhot-Erä Akatemia 11-5

Linkit:
Jari Turusen kuvat ottelusta SB Welhot-Erä Akatemia
Elmeri Elon kuvat ottelusta SalBa-OLS
Juha Käenmäen kuvat ottelusta SPV-NST

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arto Kilponen
01/03/2015
Miten tuo sarjasysteemi menee? Ymmärrän valintaprosessin, mutta onko siitä _mitään_ hyötyä, että OLS on 7. eikä 8., olettaen, että tuo ei kiinnosta Happeeta yhtään? Onko siitä mitään palkintorahoja, sarjaohjelmahelpotuksia ensikaudelle, mitään vastaavaa?
Sopuli
01/03/2015
Kotietu, jos finaalissa / pronssipelissä tulee kahdeksanneksi sijoittunut joukkue vastaan.
PSS kausi 2014-2015
01/03/2015
Miehet putosivat II-divisioonaan ja A-pojat A: n divariin. B-pojat rämpii Etelä-Suomen Eliittisarjassa ja C1-poikien joukkuetta en edes löytänyt mistään sarjasta. Ei hyvältä näytä tulevaisuus Porvoossa.
Junnu#8
01/03/2015
Niin ja kun osa joukkueista voi taktivoida vastustajan kilometrien mukaan. Kaikki ylimääräinen energia on hyvää energiaa. Varsinkin pudotuspelivaiheessa jos säästät aikaa ja kilometrejä matkustamisesta pois. Jännä seurata missä OLS pudotuspeli ottelut aloittaa?
A junnut
02/03/2015
Tämä taas yhtä mielenkiintoista, Kolmen kärki ei ota Inkkareit A junnuiissa, kova nippu kun liiga lomille. Nyt mestari suosikki, hupsista meneekin asiat toisin riippuen putooko Erä, classic, happee ekalla rundilla liigasta. Koovee kyssäri, liiga äijät pelasti ne jopa putoamiselta ja ainut näistä joka peluutti näitä liiga pelaajia. Ens vuonna koovee saletti divari.
jupi
02/03/2015
A junnut: Veikkaan että erä-koovee, classic-tps, tiikerit-happee ja ols-indians puolivälierä parit. Tuleeko junnujen playoff ennakkoa?
Tolkkis
02/03/2015
PSS divarikausi lähti väärälle raiteelle heti kauden alusta alkaen. Monia tasaisia otteluita, mutta voittoja liian vähän, vaikka naapuriseura ÅIF yritti auttaa antamalla säälipiisteitä molemmista peleistä.

Jännä nähä , mitä joukkueita on jatkossa Divarissa Kerava-Sipoo-Porvoo akselilla. Blackbirdsin ja PSS:n putoaminen ovat nyt selviö, mutta mikä on ÅIF:n kohtalo tulevaisuudessa. Sipoolaiset pelasivat playoff-kamppailun kannalta tärkeät viimeiset matsit kovin alavireisesti.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.