Divarit

900 jäsenseuran ja 53000 lisenssipelaajan urheilujärjestö hakee uutta toiminnanjohtajaa

02.04.
2015
3 Kommenttia
3
Kuva: Iiro Karesniemi

Kuva: Iiro Karesniemi

Salibandyliitto on laittanut toiminnanjohtajan paikan julkiseen hakuun. Nykyinen toiminnanjohtaja Jari Kinnunen jatkaa Salibandyliitossa yhteiskuntasuhteiden johtajan. Yhteiskuntasuhteiden johtajan vakanssi on uusi Salibandyliiton organisaatiossa.

Toiminnanjohtaja saa johdettavakseen yhden Suomen suurimmista urheilujärjestöistä. Vuonna 1985 perustetulla Salibandyliitolla on n. 900 jäsenseuraa, joissa on yli 53 000 lisenssipelaajaa. Tällä määrällä salibandy on Suomen kolmanneksi suurin joukkuepalloilulaji jalkapallon ja jääkiekon jälkeen. Salibandyn ja sählyn säännöllisiä harrastajia on yli 350 000.

Toiminnanjohtaja toimii myös 28 henkilöä käsittävän Salibandyliiton toimiston ylimpänä esimiehenä ja talouden vastaavana. Salibandyliiton liikevaihto kuluvana vuonna on 7,7 miljoonaa euroa. Helsingin-toimiston lisäksi liitolla on aluetoimistot Turussa, Tampereella, Seinäjoella, Oulussa, Lappeenrannassa ja Joensuussa. Salibandy Suomessa tulee syksyllä 30 vuoden ikään. Vuoden merkkitapahtuma on joulukuussa Tampereella järjestettävät naisten salibandyn 10. MM-kisat.

Toiminnanjohtajan hakuaika päättyy 3. toukokuuta, jonka jälkeen Salibandyliiton hallitus ryhtyy valintaprosessiin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jani
02/04/2015
Nyt onkin sitten hyvä paikka kaikilla liittoa ja Kinnusta kritisoineilla näyttää siipien kantavuus. Ei kun hakemaan vaan!
org
02/04/2015
Kyllä nyt lähdetään väärää päätä kasvattamaan, amatööri lajilla ei pitäisi olla varaa kasvattaa johtaja paikkoja. Toiminnanjohtajan pitää pystyä hoitamaan myös yhteiskunta suhteet tai sitten on väärä mies puikoissa
OMG
02/04/2015
No se tomppa kehiin ;)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.