Liigat

NST:lle kolme uutta pelaajaa – kaikilla kokemusta seuran juniorijoukkueista

28.06.
2015
0 Kommenttia
3

Eetu Leskinen, Ville Rouhiainen sekä Konsta Koskimies ovat solmineet NST:n kanssa vuoden mittaiset sopimukset. Kaikki kolme ovat edustaneet NST:tä seuran junioreissa.

Leskinen, 22, edusti edelliset kaksi kautta Salibandyliigassa pelaavaa TPS:aa. Hyökkääjä kärsi loukkaantumisista ja kahden kauden aikana kertyi ainoastaan 17 ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 2+0.

Rouhiainen, 26, siirtyy Salibandyliigaan 2. divisioonan PoNoVo:sta. Rightin puolelta laukova hyökkääjä iski viime kaudella 34 maalia ja tarjoili 26 maalisyöttöä. Tuleva kausi on Rouhiaisen debyyttikausi Salibandyliigassa.

Koskimies, 24, kamppaili viime kaudella 2. divisioonan PoNoVo:n takalinjoilla. Puolustaja pelasi kaikkiaan 16 ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 10+5. Koskimies oli kolme vuotta sitten mukana NST:n liigaringissä, mutta varsinainen liigadebyytti on toistaiseksi tekemättä.

Uutinen NST:n sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.