Liigat

Nousijajoukkueelle neljä uutta sopimuspelaajaa – puolustuspäähän liigakokemusta

03.07.
2015
0 Kommenttia
3
Liigat
Joni Haapamäki pelaa ensi kaudella M-Teamin paidassa. Kuva: Anssi Koskinen

Joni Haapamäki pelaa ensi kaudella M-Teamin paidassa. Kuva: Anssi Koskinen

Viime kaudella Divarin mestaruuden voittanut, ja täten suoran liiganousun varmistanut M-Team julkaisi torstaina uusia pelaajasopimuksia. Helsinkiläisten kokoonpanoon liittyy yksi puolustaja ja kolme hyökkääjää.

Nimekkäin uusi pelaaja on Joni Haapamäki, 25, joka siirtyy seuran riveihin TPS:ta. Puolustaja on pelannut urallaan 96 liigaottelua TPS:n sekä Happeen riveissä ja tehnyt niissä tehopisteet 4+10.

Hyökkääjä Konsta Nurmela, 18, pelasi viime kaudella miesten Divaria PSS:n riveissä. Nurmela pelasi debyyttikaudellaan kaikkiaan 16 ottelua, joissa kertyivät tehopisteet 5+3. Nurmela on vielä A-juniori-ikäinen ja hänelle kaavaillaan vahvaa roolia seuran A-nuorissa.

Seuran omista junioreista nostettiin kaksi B-juniori-ikäistä pelaajaa. Vuonna 1998 syntyneet hyökkääjät Mikko Laakso ja Onni Kähkönen liittyvät edustusjoukkueen vahvuuteen. Tutkapari pelasi viime kaudella oman ikäluokkansa lisäksi 2. divisioonassa M-Team II-joukkueen riveissä.

M-Teamin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.