Video: TPS joutui nöyrtymään Divari-joukkueelle harjoitusottelussa

Kuva: Kuvakaappaus Youtube

Kuva: Kuvakaappaus Youtube
Kuva: Kuvakaappaus Youtube

TPS ja LasB kohtasivat torstaina harjoitusottelun merkeissä. Divarissa pelaava LasB oli kotijoukkuetta vahvempi lukemin 2-4. TPS oli jo toinen liigajoukkue, jonka LasB kaatoi harjoitusottelussa tänä kesänä. Heinäkuun lopussa kaatui Nokian KrP lukemin 3-8.

13 comments

  1. Pelottavan kovassa iskussa tuo Lasb!!! Eipä jää Steelerssille sitten mahdollisuuksia jos vaan Lasb:n rosteri pysyy kasassa…

  2. Yllättävä tulos. Steelers, Lasb, Vaasa, ÅIF kärkiryhmässä. Ja eiköhän Loviisakin aika korkealla ole.

  3. Lasb pelottavan kova saadessaan ykkösrosterin jalkeille. Nuoret pojat maailmanmestareiden johdolla ottaa isoa roolia. Vähintään liigakarsintoihin. Jännempi juttu on miten saa nuorukaiset pidettyä lammilla tämän kauden jälkeenkin…

  4. Koosteen perusteella aika hidastempoisen oloinen matsi. Lupaa tps taas vaikeaa kautta? Joka tapauksessa ottelun tärkein anti oli se, että viime kauden makkarankuoret ovat vaihtuneet pelipaitoihin…

  5. No harjoituspeli onneksi ja ei näissä välttämättä vielä ihan munat huurussa mennä. Tosin TPS:lle nyt vaikeaa kautta osaa povata kyllä muutenkin. Luukkonen ja Laine avainpelaajia ja sit jännitetään, saako joku tehtyä maalin.

  6. Ei kyllä nähdyn maalikoosteen perusteella kumpikaan joukkue vakuuta puoluspelillään. Kaikissa maaleissa aivan helvetin laiskaa puolustusta. Lähinnä vaan tyydytään seuraamaan mitä kaveri tekee.

  7. Kui toi maaliteko voi ol Tepsil nii vaikkia? Läpssytellää vaa mut ku pitäis laittaa pallo reppu

    Kyl näil ny nähryil peleil tule olema eres tosi vaikia kaus

  8. Siinnä jossain maalissa, en muista mikä(katoin aamulla videon), tää yx humppatukka sai asuu ihan itsekseen maalin eessä vaikka ja kuinka kauan–> d junnutason miehen merkkausta tepsiltä…

  9. Tempo oli ottelussa kova ja vauhtia riitti. Tällaiset jääkiekkolukemat on salibandyyn suhteellisen harvinaisia, joten jokainen voi päätellä, toimiko puolustus pitkin ottelua. Miten ne maalit yleensä syntyy, jos ei puolustuksen virheistä? Jos toinen jengi päästää 4 ja toinen vain 2 yhteen otteluun, on jotain puolustussuuntaan tehty oikein. Kannattaa lukea otteluraportit, joista ainakin toisessa juuri kerrottiin, miten tähän puolustuspelaamiseen kinnitettiin huomiota ensimmäisen erän jälkeen. Seurauksena vsin yksi päästetty maali ja sekin oman pakin(?) jalasta.

  10. Joo komppaan täysin, Kainulainen sai ihan liian rauhassa olla maalilla. Tuntui kuin TPS veskarin liike tolpalta tolpalle olisi kestänyt minuutin.

  11. Sellasta kommenttia näiden videoiden tekijälle että jos jaksetaan sieltä pöytäkirjasta kaivaa ne oman jengin maalintekijät ni luulis nyt löytyvän kans vihulaisen. Amatöörimäistä touhua.