Liigat

Yli 300:n ottelun putki poikki – Salibandyliigan teräsmies ei pelaa tänään

20.09.
2015
2 Kommenttia
5
Liigat
Eilen SPV:n maalilla hääräilleen Petri Kaukon hurja putki katkeaa tänään. Kuva: Esa Jokinen

Eilen SPV:n maalilla hääräilleen Petri Kaukon hurja putki katkeaa tänään. Kuva: Esa Jokinen

Kaikki putket katkeavat joskus, se saadaan taas todeta tänään miesten Salibandyliigassa. Happee-kapteeni Petri Kauko on sivussa joukkueen kokoonpanosta ensimmäistä kertaa sitten kauden 2003-2004. Käsittämättömään peliputkeen ehti kertyä yli 300 runkosarjaottelua.

Tämän päivän Oilers-ottelukaan ei jää väliin loukkaantumisen vuoksi, vaan 35-vuotiaan ikihirven perheeseen on tulossa aivan lähipäivinä lisäystä. Liigauransa kaudella 1998-1999 aloittanut Kauko on kerännyt 451:ssä runkosarjaottelussa kaikkiaan komeat 548 (207+341) tehopistettä.

Oilers-Happee alkaa Tapiolassa tänään klo 17. ISTV näyttää ottelun.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
JT
20/09/2015
Respect!
20/09/2015
Tsemiä Zaki ja kotijoukot myös.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.