Liigat

Video: Kristittyjen Palloilijoiden kausi jatkui mollivoittoisesti

19.10.
2015
2 Kommenttia
5
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Nokian Kristittyjen Palloilijoiden, eli Nokian KrP:n miesten
liigakausi jatkui takkuisesti lauantaina. KrP kärsi kauden kuudennen tappionsa OLS:n vieraina Oulussa lukemin 7-5.

Kotijoukkueen Valtteri Parviainen osui kahdesti. Joni-Arttu Sieppi ja Petri Rantala iskivät tehot 1+1 ja Mikko Saarnio syötti kaksi maalia. Vieraiden tehomiehiä olivat 2+1 tehtaillut Joni Henttonen sekä 1+1 taiteillut Matti Koskela. OLS on sarjataulukon kuudentena. KrP löytyy sen sijaan toiseksi viimeiseltä sijalta.
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Ristus
19/10/2015
OLS vei eka erän täysin mutta KRP löysi lisävaihteen ja pelasi hyvin kahdella ketjulla loppupelin. OLS oli ihan helisemässä ja meinas käydä perinteiset. Antti Naskali kärkkyi ja hakkas koko pelin ajan OLS:in mokkea käsille eikä jäähyä.
Huuhaa
23/10/2015
Kenkää....

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.