Liigat

Video: SPV:ltä elokuvamainen nousu kuuden maalin takaa – Kuusela latoi maaliennätykset uusiksi

19.10.
2015
7 Kommenttia
9
Liigat
Kuva: Juha Käenmäki

Kuva: Juha Käenmäki

SPV ja Tapanilan Erä varastivat huomion eilisissä urheilu-uutisissa kautta linjan. Syynä oli tämä SPV:n Uskomaton nousu – neljään minuuttiin kuusi maalia ilman maalivahtia -uroteko.

Erä johti siis vielä neljä minuuttia ennen loppua kuudella maalilla, mutta kotijoukkue ei luovuttanut. SPV iski ottelun tasoihin alle neljässä minuutissa. Kaikki maalit syntyivät ilman maalivahtia.

Yksi kotijoukkueen hurjan nousun arkkitehdeista oli Ville Kuusela, joka osui neljästi maalikimaran aikana. Samalla Kuusela teki miesten Salibandyliigan kaikkien aikojen nopeimmat kolme maalia (44 sekuntia) ja myös nopeimmat neljä maalia (3 min 44 sek). Nopeimman kolmen maalin ennätys oli aikaisemmin Mikko Helasen nimissä (1min 10 sek) ja nopeimman neljän maalin rekordi kuului Lasse Riitesuolle (4 min 29 sek)

Ottelutilastot

SPV ja urheilun ihme.Kaikkien aikojen nousu. Ja maalit jotka jäävät salibandyn historiaan. #salibandy #SPV #fanseat

Posted by Salibandyliiga on Sunday, 18 October 2015

Linkit:
Juha Käenmäen ottelukuvat
Uskomaton nousu – neljään minuuttiin kuusi maalia ilman maalivahtia

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
kellomies
19/10/2015
saisko vielä koko vikat viisi minuuttia, voi analysoida paremmin mitä siellä oikein tapahtui, miten pallosta luovuttiin ja annettiin mahdollisuus tähän, kiitos jo etukäteen
Kasi
20/10/2015
Jaahas, tätä ei selitä millään. Erä lopetti pelaamisen ja lopputulos oli Erän surkeuden seurausta. Edes Speven flow-tilalla ei tätä pysty selittämään.

Paljonkohan tällaista lopputulosta tai loppuhuipentumaa oli pelattu vedonlyönneissä?
Pohojammaalta
20/10/2015
Tämmönen samantyylinen juttu kävi joskus samojen joukkueiden välillä.. Pudotuspeleis! Erä tuli sillon ilman maalivahtia kaukaa tasoihin, mut en muista kuinka kaukaa ja kumpi lopulta voitti. Toi pelattiin seinäjoella ja erä pelas lopulta finaaleis! Muistaako kukaa kyseistä matsia et kuinka se loppu meni? Jäi vaivaamaan:)
Jyrä
20/10/2015
Missä viipyy Great Playn oikea kooste ottelusta?
Alakatsomo
20/10/2015
Onko näyttökerrat totta?? Tässä rikotaan kohta muitakin ennätyksiä..
Late
20/10/2015
Kyllä nuo näytöt on totta. Facebookin kommenteista huomaa, että video näyttä kiertäneen sosiaalisessa mediassa pitkin eurooppaa salibandyharrastajien kesken.
S7
20/10/2015
Eli säbä kiinnostaa, vaikka täälläkin lätkähanut käyvät muuta väittämässä!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.