Liigat

Video: Maali suoraan salibandyn oppikirjasta – pallo kiersi jokaisella kenttäpelaajalla

23.11.
2015
0 Kommenttia
7
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

NST ja Crackers väänsivät sunnuntaina naisten Salibandyliigan ottelussa Lappeenrannassa. Kotijoukkue NST nappasi kauden kuudennen kotivoittonsa lukemin 6-3.

Lappeenrantalaisten tehopyssy oli tshekkivahvistus Hana Konickova, joka ampui ottelussa hattutempun. Erityisen hieno oli Konickovan iskemä 2-0-osuma, joka on katsottavissa videolta kohdasta 00.30 eteenpäin. Elina Sinisalo syötti kolme osumaa. Heli Suoreijus nakutti pisteet 1+1. Crackersin Nanna Penttilä osui kahdesti. NST jatkaa sarjakärjessä. Crackers on toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.