Liigat

Video: Ensin kiri Indians ja sitten Koovee – Lehtinen Otahallin jatkoaikaratkaisija

03.12.
2015
0 Kommenttia
6
Liigat
Jonon toisena myhäilevä Lassi Ylisiurunen syötti ja perässä oleva Miro Lehtinen teki jatkoaikamaalin. Kuva: Salibandyliiga

Jonon toisena myhäilevä Lassi Ylisiurunen syötti ja perässä oleva Miro Lehtinen teki jatkoaikamaalin. Kuva: Salibandyliiga

Espoossa nähtiin keskiviikkoiltana monivaiheinen miesten liigaottelu Indiansin ja Kooveen välillä. Indians kiri Kooveen neljän maalin johdon kiinni ja oli menossa kohti voittoa, mutta Koovee tuli vielä takaa ohi.

Kaikki näytti hyvältä Kooveen kannalta vielä toisen erän alkupuolella, kun se karkasi jo 1-6-johtoon 2+2 keränneen Lassi Kotovaaran maalilla. Seuraavat seitsemän maalia teki Indians, ja Valtteri Kainulaisen 8-6 tuntui jo kovalta iskulta vasten tamperelaisten kasvoja. Samuli Salomaa ja Aleksi Jokela toivat pikatahtia Kooveen kuitenkin tasoihin, ja ratkaisua haettiin jatkoajalta. Siellä 2+2 Kotovaaran tavoin nakutellut Miro Lehtinen löi ratkaisun ottelulle ajassa 64.27 Lassi Ylisiurusen syötöstä.

Indiansin pisteykkönen oli 2+2 tehnyt Mikael Sievänen. Koovee nousi voitollaan kymmeneen sarjapisteeseen, ja ”Heimolla” on yksi enemmän.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.