Liigat

Video: Tuore naisten MM-hopeamitalisti cup-välierän sankari

23.12.
2015
1 Kommentti
3
Liigat
NST juhli Suomen Cupin finaalipaikkaa sunnuntaina. Kuva: Markku Taurama.

NST juhli Suomen Cupin finaalipaikkaa sunnuntaina. Kuva: Markku Taurama.

NST kohtasi sunnuntaina Kooveen kotikentällään naisten Suomen Cupin kamppailussa. Tiukka ottelu ratkesi kaksi minuuttia ennen loppua, kun NST varmisti kolmannella osumallaan 3-2 -voiton.

NST:n ja koko ottelun hahmo oli vastikään MM-hopeaa voittanut Jaana Lirkki, joka oli mukana NST:n kaikissa maaleissa tehoin 1+2. Muista lappeenrantalaisten maaleista vastasivat Ella-Mari Kettunen ja Anu Ruokonen. Kooveen kummatkin maalit teki Mia Vallenius.

NST saa vastaansa finaalissa Tampereen Classicin, joka voitti sunnuntaina omassa välierässään SB-Pron vieraissa lukemin 8-3.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Just joo
28/12/2015
Haha, nyt näitä keskinkertaisuuksia yritetään nostaa uutisoiden hyvien rinnalle, varmaan paha mieli kun ei isoissa kisoissa ollut mitään annettavaa. Toivottavasti tätä ja muutamaa muuta vastaavaa kotimaan tason 'tekijää' ei nähdä enää 2 vuoden päästä MM-kisoissa, voisi olla sitten mahdollisuudet vaikka kultaan!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.