Liigat

Lappeenrannassa reagoidaan – maailmanmestariluotsi sarjajumbon valmennustiimiin

16.01.
2016
3 Kommenttia
4
Liigat
Kääntyykö NST:n kurssi Jarkko Rantalan avulla? Kuva: Esa Jokinen

Kääntyykö NST:n kurssi Jarkko Rantalan avulla? Kuva: Esa Jokinen

Miesten Salibandyliigan jumboksi valahtanut ja jämähtänyt NST on ilmoittanut kiinnittäneensä Jarkko Rantalan videovalmentajakseen loppukauden ajaksi. Suomen alle 19-vuotiaat maailmanmestaruuteen 2011 luotsannut 47-vuotias Rantala muistetaan edellisiltä kausilta Tampereen Classicin päävalmentajana.

Alkukaudella Rantala on valmentanut kakkosdivarin PoNoVoa, joka on NST:n farmiseura. Lisäksi hänen roolinsa on ollut toimia NST:n kilpapuolen junioreiden koordinaattorina.

Classicin peräsimessä Rantala saavutti kolmen kauden aikana Suomen cupin voiton, SM-pronssia sekä SM-hopeaa. NST:n naisten valmentajana hän oli vuosina 2001-2005 ja miesten päävalmentajana kaudet 2005-2010.

Lappeenrantalaisjoukkuetta povattiin ennakoissa pudotuspeleihin, mutta tärkeä kapteeni Tuomas Arponen loukkaantui kauden alla, ja sesonki on sujunut kaikkea muuta kuin odotetusti. 17 ottelua ovat tuoneet vain kolme voittoa, ja edellisistä 11 pelistä Petri Heinon valmentamalla miehistöllä on vain yksi täysi pistepotti. Rantalan avulle näyttää siis olevan kipeästi tarvetta.

NST kertoi Rantalan roolista valmennustiimissä perjantaina Facebookissa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Posion Kautta
16/01/2016
Arvostan suuresti Jarkkoa valmentajana. Malttaako kuitenkin pysyä ns. sivuroolissa? Yhtä kaikki, tsemppiä NST, toivotaan että kurssi kääntyy.
MoiDå
16/01/2016
Rantala oli viimeksi tiputtamassa NST:n miehiä liigasta divariin keväällä 2010. Toivottavasti nyt ei käy samoin.
Posion kautta
16/01/2016
Se on Moidå vähän mistä kenetkin haluut muistaa.
Haluutko muistaa Mourinhon Chelseasta potkut saaneena valkkuna vaiko ihan muusta? Muistatko Ruokosen valmentajana, joka tiputti Josban divariin viime kaudella vaiko jostain tyystin muusta?
PosiOn kautta: arvostan edelleen Jarkkoa!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.