Ulkomaat

Video: Salibandytaituri iski jälleen – näyttävä veivirankkari upposi yläkulmaan

05.01.
2016
8 Kommenttia
3
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus Instagram-videolta

Kuva: Kuvakaappaus Instagram-videolta

Ruotsalainen Jens Frejd on väläytellyt useasti ilmaveivitaitojaan salibandykentillä. Videolla nähdään kuinka sveitsiläistä Floorball Könitziä edustava Frejd taiteilee pallon rankkarista Alligator Malansin reppuun.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jymy
05/01/2016
Ja Tzekkituomari hylkäs Kippilän...
lombardo
06/01/2016
Taaksepäin.
t.
06/01/2016
nyt olisi ihan oikeasti syytä saada konsensusta siitä, mitä saa ja mitä ei saa tehdä; kuten JYMY totesi, tuomari hylkäsi kippilän rankkari, mutta tämä meni läpi.
Veivari
06/01/2016
Pallo meni koko ajan eteenpäin. Ei mitään selittelyjä.
S7
06/01/2016
Jepjep. Eli muija ei saa tehä veiviä? Ihan samalla tavalla fysiikan lakien mukaan toikin menee "taaksepäin"... Jos sitten hurrit palauttais mitalit ja jaetaan uudestaan;-)
Huokaus
07/01/2016
"Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista." Antakaa sen MM-finaalissa tapahtuneen hylkäyksen jo olla. Tuomittu mikä tuomittu. Vai haluatteko Suomen "voittavan" kultaa kabinettipäätöksellä?

Valitettavin tosiasia on, että näitä Jymyn kaltaisia kommentteja tullaan saamaan kaikkiin mahdollisiin rankkarivideoihin, joissa maali tehty jonkin sortin veiviä käyttämällä.
uusi peli
08/01/2016
Eiköhän siirrytä fudis/käsistyyliisiin rankkareihin, eli lämäri neljästä metristä niin ei tarvitse arpoa taaksepäin menemisiä ja tulemisia.
Aivan selvä
12/01/2016
taaksepäin

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.