Video: Salibandytaituri iski jälleen – näyttävä veivirankkari upposi yläkulmaan

Kuva: Kuvakaappaus Instagram-videolta

Kuva: Kuvakaappaus Instagram-videolta
Kuva: Kuvakaappaus Instagram-videolta

Ruotsalainen Jens Frejd on väläytellyt useasti ilmaveivitaitojaan salibandykentillä. Videolla nähdään kuinka sveitsiläistä Floorball Könitziä edustava Frejd taiteilee pallon rankkarista Alligator Malansin reppuun.

8 comments

  1. nyt olisi ihan oikeasti syytä saada konsensusta siitä, mitä saa ja mitä ei saa tehdä; kuten JYMY totesi, tuomari hylkäsi kippilän rankkari, mutta tämä meni läpi.

  2. Jepjep. Eli muija ei saa tehä veiviä? Ihan samalla tavalla fysiikan lakien mukaan toikin menee ”taaksepäin”… Jos sitten hurrit palauttais mitalit ja jaetaan uudestaan;-)

  3. ”Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista.” Antakaa sen MM-finaalissa tapahtuneen hylkäyksen jo olla. Tuomittu mikä tuomittu. Vai haluatteko Suomen ”voittavan” kultaa kabinettipäätöksellä?

    Valitettavin tosiasia on, että näitä Jymyn kaltaisia kommentteja tullaan saamaan kaikkiin mahdollisiin rankkarivideoihin, joissa maali tehty jonkin sortin veiviä käyttämällä.

  4. Eiköhän siirrytä fudis/käsistyyliisiin rankkareihin, eli lämäri neljästä metristä niin ei tarvitse arpoa taaksepäin menemisiä ja tulemisia.