Liigat

Video: Jumbofinaalin ratkaisu nähtiin jatkoajalla – Ahtiainen ilmiliekeissä

21.02.
2016
3 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Crackers ja Joutsenon Kataja mittelivät paremmuudesta naisten Salibandyliigassa keskiviikkona. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Crackers aloitti vahvasti ja karkasi kolmen maalin johtoon alle kahdeksassa minuutissa. Viimeiseen erään lähdettäessä tilanne oli kuitenkin tasan 4-4. Crackers osui erän alkuun kahdesti, mutta viiden minuutin jäähy ajassa 47.05 kostautui. JoKa iski kahdesti ylivoimalla. Kataja vei voiton lopulta jatkoajalla Elina Suutarin osumalla, ja loppuluvuiksi kirjattiin 6-7 ja.

Vieraiden pistenikkari oli 4+1 paukuttanut Karoliina Ahtiainen. Elvira Tyrmi komppasi pistein 1+3. Crackersin tehonainen oli 2+1 iskenyt Janna Penttilä.

Ottelutilastot

JoKa on tällä hetkellä sarjataulukon toiseksi viimeisenä. Crackers ei ole onnistunut keräämään voittoja viimeisestä seitsemästä ottelusta, ja jatkaa naisten Salibandyliigan jumbosijalla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Direkter
21/02/2016
on kyllä kauhean näköistä..veskarit ei ota minkäänlaisia koppeja...huhhuih
???
21/02/2016
Sinisellä joukkueella kenttäpelaaja maalissa?
Kiitos
22/02/2016
Hienoa kun tulee naisten pelien maalikoosteita!Komeita maaleja joukossa!Kiitos Pääkallo - näitä lisää!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.