Liigat

Video: Näin SalBa nappasi historian ensimmäisen vierasvoittonsa Salibandyliigassa

15.02.
2016
3 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tampereen Koovee ja SalBa kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Raumalaisjoukkue ryösti liigahistoriansa ensimmäisen vierasvoiton lukemin 3-5.

Ottelun ratkaisuhetket nähtiin viimeisen viiden peliminuutin aikana. Miikka Sokka vei vieraat ensin 3-4-johtoon, ja Jasse Kuusiston iskemä alivoimamaali oli lopullinen naula Kooveen arkkuun.

Vieraiden Sokka tehtaili pisteet 1+2. Antti Keskitalolle merkittiin sama pistelukema, mutta video todistaa, että kapteenille merkitty maali oli Niko Kaerlan käsialaa. Kooveen Samu Saari syötti kaksi osumaa.

Ottelutilastot

SalBa nousi voitolla pois Salibandyliigan jumbosijalta. Samalla joukkue katkaisi 15 ottelun voitottoman putken. Kooveelle tappio tarkoitti hyvin todennäköisesti sitä, että joukkuetta ei nähdä pudotuspeleissä. Tamperelaisjoukkue on kymmenentenä.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
kekki
17/02/2016
Ei mennyt viimeinen vihellys ihan putkeen..
Repo painaa Peltosen päälle vihellyksen jälkeen, josta suivaantuneena Veli töytäisee Revon kauemmas ja saa kakkosen??
Siis mitä V....a? Jotain kontrollia tuohon epäurheilijamaisuuteen (tässä Repo)...
Erik
17/02/2016
Tuo Repohan on ihan pelle. Kukkakeppi tönii vihellyksen jälkeen muita. Ei ole kaverilla hirveesti annettavaa salibandylle, muutakuin sikailulla. Sitten selviää vielä tuollaisista ilman jäähyä!
joopa joo
17/02/2016
Repo on kettu ja viekas sellainen?Siis tärkeä joukkueelle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.