Liigat

Pasilassa tiukka välieräkamppailu – Viikingit rynnisti voittoon kolmannessa erässä

30.03.
2016
30 Kommenttia
6
Liigat
Harri Forsten oli vahvassa vireessä toisessa välieräottelussa. Kuva: Juhani Järvenpää

Harri Forsten oli vahvassa vireessä toisessa välieräottelussa. Kuva: Juhani Järvenpää

Viikingit ja Tampereen Classic kohtasivat keskiviikkoiltana miesten Salibandyliigan välierissä Pasilassa. Viikingit oli ottelussa parempi maalein 7-4.

Classic aloitti ottelun vahvasti ja johti ensimmäisen erän jälkeen maalein 0-2. Toisen erän ensimmäinen kymppi oli melkoista hurlumheita ja tilanne oli 4-4 ajassa 28.45. Viimeiseen erään lähdettiin tasatilanteesta. Kotijoukkue oli terävämpi ratkaisevassa periodissa ja voitti sen lukemin 3-0.

Viikinkien tehokkain pelaaja oli 1+2 naulannut Harri Forsten. Roni Laasonen, Tero Tiitu ja Jani Hyytiäinen iskivät pisteet 1+1 mieheen. Classicin Lassi Vänttinen taiteili tehot 1+2. Mikko Leikkanen komppasi pistein 1+1.

Ottelusarja on nyt tasan ja tilanteessa 1-1. Sarja jatkuu perjantaina Tampereella. Finaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tsemiä Classic
30/03/2016
Harmittava tappio tänään. Classicin 3 ketju on ollut sekasin koko kauden muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Tänään ei tainnu päästä yli puolen kentän kertaakaan. Pakkiparin Salminen Salo sähläys on hirveetä katottavaa. Wigren toivottavasti enspelissä korvaa toisen tai sitten neljällä pakilla. Perjantain jälkeen toivottavasti toinen täplä Clasulle.
Pörsä
30/03/2016
Kyllä Ceen pojat tänään tuhlaili ja kaverille pari pomppua. Normi vieraspeli kankeutta....
Kt
30/03/2016
Savo näytti taas luonteensa ku kolas kailialan keskialueella , eikä palloo lähimain. Mitä tekee tuomarit heiluttelee katsomoon sukulaisille, ei jäähyä . Voi hyvää päivää näitä piipareita.
savolainen pilaa heimonsa nimen
30/03/2016
On kurinpito aika olematonta, jos ei tuosta pelikieltoa napsu.
KT2
30/03/2016
Savolaisen törkeys jälkitutkintaan!!!
Säbä tietäjä
30/03/2016
Mikke "metsuri" Järvi mm-kisoihin! Kyllä. Dominoi kentällä ja tekee mitä haluaa. Vetolaukaus on timanttia ja tossu nousee samaan malliin kuin 40 vuotta sitten. Mikkeä voisi verrata jopa legendaariseen Ciya Hajo pelaajaan.;)
kuoma
30/03/2016
ERÄVIIKINGIT on kauden 2016 mestari.
VJ
30/03/2016
Sikasavolainen taas vauhdissa :D vaikka oliskin vahinko niin jännästi noita vahinkoja sattuu aina samalle kaverille. Pieni vinkki jatkoon että pelata kovaa on eri kuin pelata sikaa :)
Reikäpää
30/03/2016
Olipa oli seurata Viikinkien tasonnostoa. Jos veljet jatkavat perjantaina samalla tai korkeammalla intensiteetillä, on odotettavissa mielenkiintoinen sarja. Classicin kolmosketju voi osoittautua ratkaisevaksi lenkiksi, jos Viikingit jatkaa Superfinaaliin.
Stadi
30/03/2016
Salminen/Salo pakkipari katastroofi
Osku
30/03/2016
464 katsojaa, voi taivas. Divarin karsintaa oli Kokkolassa katsomassa 479 katsojaa.
S7
30/03/2016
Katsojaluvut on mitä on, mutta yksi osaa syy toi lato ja sijainti... tiedän paljon porukkaa jotka ei ton takia käy, kun autoja ei saa parkkiin jne. Kattelin taannoin Litti dokumenttia ja eipä fudisliigassakaan hiekkakentän laidalla ollut aikoinaan väkeä:-). Eli fasiliteetit kuntoon EV:t.

Itse peliin. Mikke näytti miksi on kapteeni. Vähän otettiin tukkaan ja sitten pani lämärin puhumaan ja nousu alkoi. Kevättä on JFL-ketjulla rinnassa, yksi nuoruuden innolla ja kaksi kokemuksella. Pojille vaan lisää vastuuta, kun homma toimii... Clasu näyttää olevan yhen ketjun varassa, tai ainakin tänään oli... 3.ketju ihan yössä...
Pavolainen
31/03/2016
Jos Savolainen säästyy pelikiellolta tuosta pääniitistä niin liiga voi antaa sakot itselleen. Törky niitti
ET soittaa kotiin
31/03/2016
Ladon sijainnin ongelma on, että se on kehä-1:n sisäpuolella. Eivät hallit ole aivan keskustassa millään paikkakunnalla.
reikäpallo
31/03/2016
Kevät tule, clasu sulaa :D Onneks toi kankee savo pelaa ens kaudella Lasbissä ;D
Pavolaiselle
31/03/2016
Eihän tuosta voi selvitä ilman seuraamuksia, olihan niin törkeä tarkoituksellinen muka vahinko ja sitten heti kädet levälleen, koska tiesi heti itse mitä tuli tehtyä. Ajattelin mennä superfinaaliin mutta jos tästä ei tule seuraamuksia, jätän väliin.
Mielensäpahoittaja
31/03/2016
Ei tätä KT nyt oikein voi dumarien piikkiin laittaa kun pelitilanteet on niillä ensisijaisia valvottavia, tää Classicin pöhveli kun tarvis oman tuomarin seuraan sen touhuja kentällä!

Toivottavasti vääryys korjataan, ja "jälkkärikakkua" tulee se pari peliä mitä tosta (taas) ansaitsee...
JooJoo
31/03/2016
Nykkyaikana painitaan. Siinä Clasu ei pärjää.
Msy
31/03/2016
Toivottavasti Savolaiselle ei tule mitään rangaistusta, koska me tarvitaan sitä. Viimeistään seitsemännessä pelissä hän ottaa tyhmän punaisen ja me marssimme ylivoimamaaleilla Superfinaaliin.

Alku näytti Viikinkien kannalta heikolta, koska Classic sai vaarallisia vastahyökkäyksiä, mutta loppua kohden rivit tiivistyivät.

Kakkonen ja kolmonen hoitavat hommansa riittävän hyvin, mutta ykkösen pitäisi keksi jotain. Mielestäni ykkönen pitäisi roolittaa tarkemmin, koska siinä on nyt liikaa pelinrakentajia. 2. ja 3. -ketjussa on selkeä pelinrakentaja, vasemmassa laidassa rouhiva/raastava pelaaja ja oikeassa laidassa on mielessä vain maalinteko. Ykkönen rakentelee ja rakentelee ja rakennellessa ajautuu neljän pelaajan voimin syvälle vastustajan alueelle, jolloin pallonmenetyksen jälkeen yksi pakki juoksee alaspäin 2-3 vastustajan kanssa.

Strandberg ei ollut alussa ihan yhtä hyvä kuin kolleega, mutta onneksi Classicin loppurynnistyksessä oli taas erinomainen.
Naakka
31/03/2016
Classic lahjoitti voiton. SSV on liian hidas, varsinkin puolustus. Pari pomppumaalia toivat heidät mukaan peliin. Se oli luultavasti SSV:n kauden viimeinen voitto.
Msy
31/03/2016
Classicin puolustus on ongelmissa. Savolaisen touhuista jo some kuohuu, mutta huomasitteko Lammisen ja Hyvösen välisen kahinan. Jos Hyvönen ei olisi refleksin omaisesti ja Muhamed Alin tapaan tanssahdellen väistänyt Lammisen viimeistä iskua se olisi osunut leukaan ja Lamminen olisi laputettu varikolle.

Classicin kahdelta johtavalta pakilta on jo nyt kasetti aivan palasina. Lisäksi viimeisen kolmannessa erässä kovan paineen alla Leikkasen kantit lenteli sektorista ulos.

Nykky alkoi puhumaan painista eli hänelläkin on alkanut ajatukset kääntymään pois pelistä. Epätoivoinen yritys vaikuttaa tuomareihin kun oman joukkueen ja valmentajien taidot ovat loppuneet.

Mitä enemmän eilistä ottelua ajattelee analyyttisesti ja älyllisesti niin johtopäätös on; taputeltu.
kuoma
31/03/2016
Toivottavasti ei Savolaista enää liigakentillä nähdä. Liikaa sattuu yhdelle miehelle tahallisia vahingoittamisyrityksiä.
Sika Savolainen kuriin
31/03/2016
Nyt on korkea aika laittaa Sika kuriin ja näyttää kuka käskee ja ohjaa miten kentällä käyttäydytään!!Ei voi olla mahdollista,että samalle hemmolle käy noita sikailija useamman kerran joka ainut kausi!!Nuo on niiiiin selviä vahingoittamis yrityksiä,että niitä se ei voi kiistaa!!Poju on tullut isäänsä joka oli oli tunnettu kuuma kalle ja jäähyjen ottaja jääkiekossa!!Oli yleisön hampaissa lähes aina tulisen luonteensa takia ja poika jatkaa perinnettä!!Nyt kunnon pelikielto ennenkuin tulee tärkeille pelaajille pahoja loukkaantumisia,eikä pidä laskea Nykkyä määräilemään miten asiassa toimitaan!!Toivottavasti löytyy nyt selkärankaa kunnon rangaistukseen Sika Savolaiselle!!
S7
31/03/2016
ET soittelee joo. No eihän sen tarvii ladon olla keskustassa ei. Eihän hartwallkaan ole, mutta kun on kivasti parkkitilaa ja juna kulkee viereen, niin on Suomen paras paikka järjestää tapahtumia. Esim. isoja konsertteja. Pasilaan ei taas saa autoa mihinkään, jne. Niinku laitoin. Ihan sama vaikka ois kehän ulkopuolella tommosessa mestassa, niin ei jengi kävisi. Landella kun tilanne eri, aina pääse metrin päähän ja ilmaisille parkkiruuduille...
SSV-Fani
31/03/2016
Videotuomarille tuo edellä mainittu juttu laitettiin käsiteltäväksi, joka maksoi Viikingeille 300€. Lopputulos: Ei rangaistusta.
Osku
31/03/2016
S7, ET SOITTAA KOTIIN taisi tarkoittaa, että se ongelma on siinä, että se lato on kehä-III sisäpuolella. Eli ei sinne kuitenkaan saada ketään katsomaan mitään peliä (olipas huono provo multa taas kerran).
lasten käytöstavat perustuu kasvatukseen
31/03/2016
SSV:n on syytä valittaa päätöksestä.
SSV-Fani
31/03/2016
Paljonkohan se maksaisi??
pöllö
31/03/2016
Ei hallin paikka stadissa oo mikään ongelma dösällä pääsee ovelle ja junalla ihan yhtä lähelle kuin jaffa-hallia
Ongelma on se että kukaan ei tiedä millon pelit on koska ei oo mainoksia missään.

Sunnuntaina tampereella halliin oli eksyny pari sveitsiläistä turistia kun olivat törmänneet mainokseen pelistä
Uku
31/03/2016
kaksi selkeetä punasta jäi vieraille antamatta

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.