Liigat

Trilleri Raholassa – miesten Salibandyliigan päätöskierroksella hurjasti panosta

01.03.
2016
18 Kommenttia
1
Liigat
Valtteri Kainulainen on aiemminkin ratkaissun Indiansille voittoja. Arkistokuva: Topi Naskali.

Valtteri Kainulainen on aiemminkin ratkaissun Indiansille voittoja. Arkistokuva: Topi Naskali.

Nokian KrP ja Westend Indians väänsivät melkoisen trillerin tänään miesten Salibandyliigassa. Lopulta ottelu päättyi jatkoajalla Indiansin hyväksi lukemin 4-3.

Vähämaalisessa ottelussa KrP johti reippaan puolen tunnin pelin jälkeen 2-0, mutta vierailija Indians pusersi tasoihin ja 3-2 -johtoon. KrP kuitenkin tasoitti ilman maalivahtia vain vajaat kaksi minuuttia ennen päätössummeria. Jatkoajalla Valtteri Kainulainen painoi pallon maaliin ilman maalivahtia Eino Pesun syötöstä.

Nokialaisten pistemiehinä toimi totutusti ykköskentällinen, josta Henri Johansson osui kahdesti ja Morics Krumins kerran. Indiansin maaleista vastasivat varsinaisella peliajalla Joonas Föhr, Samuli Granlund ja Otto Lehkosuo. Eino Pesulle merkattiin kaksi syöttöpistettä. Maalivahdeista KrP:n Santtu Pohjonen torjui 34 kertaa ja Mikko Kirvesniemi 22 kertaa.

Indians nousi voitolla tasapisteisiin viimeisellä playoff-paikalla majailevan OLS:n kanssa, mutta maalin huonommalla maalierolla se on edelleen viivan alapuolella. OLS kohtaa päätöskierroksella Kooveen ja Indians SPV:n.

Nokian KrP on sen sijaan edelleen tasapisteissä M-Teamin kanssa, mutta M-Team on reippaat 20 osumaa paremman maalieronsa puolesta välttämässä karsinnat. Nokia kohtaa viimeisellä kierroksella säilymisestän kamppailevan NST:n ja M-Team puolestaan TPS:n.

Viimeisellä kierroksella siis riittää panosta sen suhteen kuka tippuu, ketkä karsivat ja kuka nappaa viimeisen playoff-paikan.

Salibandyliigan sarjataulukko

Miesten Salibandyliiga:
18:30 Nokian KrP-Indians 3-4 JA Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Tero
01/03/2016
Joonas föhrin hieno vevimaali pisti silmään eniten. Selvä korkea ja merron 5 sek ennen 3 erän loppua 7 mailaan lyöntiä indianssilta ja kaikki puhtaasti ????
PIHLAJANMARJA
01/03/2016
Happamia ovat pihlajanmarjat Tero.
sellaista se on
01/03/2016
yleisesti tuomarit helsingin joukkueiden puolella.....
erks
01/03/2016
No onhan se kieltämättä erikoista kun ilmaveivatessa maila osuu maalivahdin kypärään (veska siis normi asennossa pystyssä ei hylkeenä) niin miten se ei ole korkea maila?
Anu saukko
01/03/2016
Harmi!!! Ottelussa ei pelannut yhtään helsinkiläistä joukkuetta
Sellasta se ei oo
01/03/2016
Indians on Espoosta, ei Helsingistä...
huoh
01/03/2016
Noni eli varma risti krp vs nst ;) onko tää nyt muotia valittaa joka pelin jälkeen tuomareista? :D
eki
01/03/2016
Huoh jos peli olisi päättynyt krp voittoon niin olisit sinäkin valittanut tuomareista.
Samaa sumaa
02/03/2016
Helsinki tai espoo... eipä noilla paljoa eroa oo.. ketä kiinostaa
näin
02/03/2016
Inkkarit menevät pleijjareihin. Saava helpomman vastustajan kuin OLS. Inkkarit voittaa oman pelinsä ja samalla OlS häviää. NSt tippuu
Peili
02/03/2016
Jos M-Team häviää perjantaina Tepsille ja SalBa Oilerssille, niin mitenhän mahtaa päättyä NST-Krp? Tasapelillä Krp nousee M-Teamin ohi ja NST Salban ohi...
ET soittaa kotiin
02/03/2016
Jos Peilin skenaario toteutuu, Mäkilältä löytynee mielenkiintoinen kommentti. Todennäköisesti tuomarit määräsivät tasurin.
Helsinki ja espoo
02/03/2016
Yö ja päivä. Mua kiinnostaa. Ollaako aiheessa?
Per Saukko
02/03/2016
Jos pystyy joku pystyy ennustamaan NST-KRP pelin tuloksen varmasti, niin sitten vaan lyömään siitä vetoa niin isolla summalla kuin mahdollista.
46
02/03/2016
Miksi edes tepsin ja M-Teamin peli pitää pelata päivää ennemmin? Pahasti haiskahtaa, jos M-Team häviää ja seuraavana päivänä NST ja KrP tasurin pelaavat...
Kärppä
02/03/2016
Krp vois hyvin mennä suoraan kakkosdirreen. Eivät nääs osaa tai viitsi tehdä maalikoosteita ja lehdistöjuttuja. Eikös tuo ole oikein liigan säännöissäkin mainittu et pitää tehdä, sanktioita ei taida kuitenkaan olla. En tiijä, taidan olla väärässä - taas:)
Kärppäonkärppä
02/03/2016
Kai ne niiden maalikoosteet löytyy youtubesta. Ei taideta vaan ihan kaikkia aina pääkallo jakaa mikä on ihan ymmärrettävää. Muutenkin pelistä on vuorokausi kulunut, malttia vähän. Oishan siinä kyllä ihan mukava rangaistus, jos ei niitä koosteita ala tuleen niin tiputetaan teiät pari sarjaporrasta alaspäin.
Fani, Loviisa
03/03/2016
pojot.fi:n viime kauden systeemi, missä kaikki käyttäjät saivat postata ottelupöytäkirjoihin youtube-linkkejä maalikoosteista, OLI TODELLA HYVÄ! Kaipaan kovasti.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.