Liigat

Happee vahvassa vedossa kotikentällään – Hoikkanen pistenikkarina välierävoitossa

01.04.
2016
12 Kommenttia
5
Liigat
Janne Hoikkanen oli iskussa Happeen ensimmäisessä välierävoitossa. Kuva: Esa Jokinen

Janne Hoikkanen oli iskussa Happeen ensimmäisessä välierävoitossa. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän Happee ja Esport Oilers kohtasivat perjantai-iltana Jyväskylässä miesten Salibandyliigan välieräottelussa. Happee oli ottelussa vahvempi maalein 9-3.

Happee aloitti ottelun hurmioituneesti ja karkasi kolmen maalin johtoon jo ajassa 2.59. Ensimmäinen erä meni lopulta kotijoukkueelle lukemin 5-1. Toinen erä päättyi 1-1. Kolmannessa periodissa Happee osui kolmesti ensimmäisellä kympillä ja vierasjoukkue ei saanut enää kiriä aikaiseksi.

Happeen tehopelaaja oli 3+1 paukutellut Janne Hoikkanen. Peter Kotilainen komppasi pistein 1+2. Juuso Heikkinen maalasi kahdesti, Petri Kauko syötti kaksi maalia ja kokoonpanoon palannut Veli-Matti Hynynen iski pisteet 1+1.

Happee kavensi voitolla ottelusarjan tilanteeksi 2-1. Seuraava kamppailu pelataan sunnuntaina Espoossa. Finaalipaikka vaatii neljä voittoa.

Ottelutilastot
Esa Jokisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tuikku
01/04/2016
Käsittämätön käänne sarjassa. Alkaako sittenkin Oilersin bensa loppua ja Happeen diesel lämmetä. Mielenkiintoista nähdä mitä sunnuntaina tapahtuu...
Katsoja
01/04/2016
Kiitos Happee, Olipa kaikin puolin hieno ja viihdyttävä ottelu.
Hartwallilla nähdään !
Ratkaiseva
01/04/2016
Seuraava on sitten Oilerssille pakkovoitto.
Jeppe
01/04/2016
Olipahan erikoinen peli.

Ennen peliä oli sellanen olo, että nyt on muuten kiukkunen hirviryhmä paikalla. Myös yleisö oli selkeesti tullu mestoille ajatuksella, että nyt pidetään ääntä ja tsempataan joukkue voittoon. Ja millä tavalla! Oilers oli täysin telineissä kun vastaan tuli 3 tasapainoista kenttää. Hynysen paluu kentälle näkyi aivan valtavasti, ihan kuin kaikille kenttäpelaajille olisi annettu ylimääräinen 20% itseluottamusta ja järkeä. Mihin ne kiertarit hävis? Hynynen ei oikeastaan itsessään edes pelannut mitenkään loistavasti, hyvin toki suoriutui. Mutta nyt Happeella on ensimmäistä kertaa Johannes Jokista lukuunottamatta suhteellisen ehjä rosteri, jossa Paul Kotilainen paikkaa todella hyvin Jokista.

Kaiken kaikkiaan Happee näytti paremmalta kuin kertaakaan näissä playoffeissa, joukkue oli selkeästi sisuuntunut edellisten pelien "kommelluksista" ja tuli näyttämään et hei "me ollaan se parempi joukkue". Oilers oli koko pelin ajan totaalisen telineissä. Todella kokonaisvaltainen tason nosto pitää Öljymiesten tehdä, jos meinaa voittaa seuraavan pelin Espoossa.

Ei nuolasta ennen kuin tipahtaa, mutta kyllä vaan maistu nähdä Happee itsensä näköisenä joukkueena taas pitkästä aikaa. #hirvirytke
Petteri
01/04/2016
Happee voittaa 4-2 tämän sarjan. Näköjään tänään loppui Oilersin virrat.
Espoo
01/04/2016
Happpee ratkaisi ottelun jo alussa ja peli oli siinä.
Ahtiainen teki viisaan ratkaisun kun peluutti laajalla rosterilla heti toisesta erästä lähtien. Happee löysäsi vasta lopussa joten katsotaan sunnuntaina kumman energiat riittää paremmin.
Veikkaan että Oilers vie tämän sarjan 4-2.
Hirvi
01/04/2016
Happeella meni 2 välieräpeliä nollata pää ultra-raskaan TPS-sarjan jälkeen. Tuo sarja on, hyvät ystävät, toistaiseksi kaikkien aikojen playoff sarja Suomessa ja ehkäpä missä muualla tahansa.Toinen syy, joka johti tämän illan teurastukseen oli Hynysen ja Kuosmasen paluun kokoonpanoon.
Espoosta
01/04/2016
Hei Hirvi. Ehkä kaikkien aikojen playoff sarja odottaa vielä...
Moro
02/04/2016
Ei pahalla, mu onko joka uutiseen pakko laittaa lopuksi "finaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa". Kai me tiietää se ennestäänkin, ei tarttisi aina laittaa :)
Morolle
02/04/2016
Onko sua kiusattu pienenä vai miks näin ärsyttää?
Loukkaantumiset
02/04/2016
Mites ne loukkaantumiset/poissaolijat? Joku kirjoitti happeen loukeista toisen välierän jälkeen. Oilerssilla Hänninen ja Pajukoski ei oo tainnu pelata minuuttiakaan ja Pfitzner, Bollström ja Raikamo ei taida ihan täydessä pelikunnossa olla. Varsinkin Pajukoskea ja Pfitzneriä Oilerssi kaipaa jos meinaa hartwallilla kannua nostella.
--> Espoo
02/04/2016
"peluutti laajalla rosterilla toisesta erästä lähtien" Mieluumminkin pisti ne pari laiskuria filaan. Olisi voinut istuttaa loppupelin niin olisi ollut enemmän intoa sunnuntaille

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.