Liigat

Video: Uimonen veivasi upean maalin – pelikieltoon tuomittu Niemelä osui viidesti

26.09.
2016
1 Kommentti
5
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Rankat Ankat ja EräViikingit mittelivät lauantaina paremmuudesta Oulussa. SSRA vei runsasmaalisen ottelun nimiinsä loppuluvuin 12-7.

Ensimmäinen erä meni kotijoukkueelle maalein 4-3. Toisessa erässä SSRA oli vahvempi lukemin 4-2 ja sama maaliero toistui viimeisessä erässä.

Ottelun hahmo oli 5+1 tehot paukutellut Emmi Niemelä, jolle tuomittiin viime viikolla kahden ottelun pelikielto. Tapaus oli kuitenkin vielä lauantaina jatkokäsittelyssä ja Niemelä sai pelata. Aiheesta voit lukea lisää täältä. Kotijoukkueen toiseksi tehokkain oli 1+2 nakutellut Hanna-Mari Uimonen. Vieraiden pistenikkari oli 2+1 iskenyt Noora Tervonen. EräViikinkien Emma Tuomikoski keräsi 29 torjuntaa.

Sarjanousija SSRA on voittanut molemmat ottelunsa ja on sarjataulukon kakkosena. EräViikingit on kärsinyt kaksi tappiota ja majailee sarjataulukon toiseksi viimeisenä.

Uimosen veivimaali nähdään heti ottelun alussa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Nimenhuuto
27/09/2016
Farssi tää kurinpitojärjestelmä. Maksamalla muutaman kympin saat pelaajan parhaimmassa tapauksessa tärkeään/seuraavaan peliin pelaamaan. Ottamatta kantaa mikä lopullinen tuomio on. Valitusjärjestelä on ehdottomasti saatava nopeammaksi, joukkueet käyttää tätä surutta hyväksi...valitusmaksu myös huomattavasti suuremmaksi!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.