Divarit

OLS:n tappioputki katki tasapelin myötä – katso lauantain salibandytulokset

12.11.
2016
6 Kommenttia
2
Divarit
Jere Oksanen osui kahdesti OLS:n verkkoon. Kuva: Anne Pohjonen

Jere Oksanen osui kahdesti OLS:n verkkoon. Kuva: Anne Pohjonen

OLS ja Nokian KrP iskivät lauantaina yhteen miesten Salibandyliigan merkeissä Oulussa. Ottelu päättyi lopulta tasatulokseen 5-5 ja.

Ensimmäinen erä meni vieraiden nimiin maalein 1-2. Toisessa periodissa OLS oli vahvempi samoin lukemin. Viimeisessä erässä OLS oli kahdesti maalin johdossa, mutta KrP tuli tasoihin kaksi kertaa. Jatkoajalla ei nähty ratkaisua, joten molemmat saalistivat ottelusta yhden pisteen.

Kotijoukkueen Petri Rantala iski kaksi maalia. Petteri Kääriäinen tehtaili pisteet 1+1. Ville Mestari pysäytti 25 laukausta. KrP:n ykkösvitja oli totutun vahva. Jere Oksanen laukoi kaksi maalia. Henri Johansson ja Kalle Keskitalo taiteilivat tehot 1+1. Santtu Pohjonen venyi 28 laukauksen tielle.

Tasapeli katkaisi OLS:n kolmen ottelun tappioputken. Oululaisryhmä jatkaa sarjan kymmenennellä sijalla. KrP:n nousi tasapelin myötä sarjataulukon neljänneksi.

Yksi lauantain yllättävimmistä tuloksista nähtiin Jyväskylässä. Kotijoukkue Happee ja Hämeenlinnan Steelers tasasivat pisteet maalein 6-6. Steelers oli ottelussa pitkään kuskin paikalla. Daniel Megyaszai vei siirretyn rangaistuksen aikana vieraat jo 2–5-johtoon toisen erän lopussa.

Happee aloitti kirin kolmannessa erässä. Peter Kotilainen nousi isoon rooliin laukomalla kolme maalia viimeisellä 20-minuuttisella. Viimeisin oli hänelle illan neljäs, ja kyseisellä maalilla Happee siirtyi 6–5-johtoon. Vain yhdeksän sekuntia myöhemmin Steelersin Miiro Maunula kuitenkin tasoitti ottelun, eikä kamppailussa nähty enää lisäosumia.

Kotilainen saldosi neljän maalin lisäksi yhden syöttöpisteen ja oli ottelun tehokkain pelaaja. Velipoika Paul syötti neljä osumaa.


Classic emännöi Rankkoja Ankkoja naisten Salibandyliigan pelissä lauantaina Tampereella. Classic nappasi ottelusta voiton loppuluvuin 8-2.

Ensimmäinen erä oli maalien valossa tasaisin, ja meni kotijoukkueen nimiin luvuin 2-1. Toisessa periodissa Classic naulasi kaksi osumaa, ja jätti vieraat nollille. Sarjakärki voitti vielä viimeisenkin kaksikymppisen maalein 4-1.

Classicin teholinko oli 3+1 naulannut Sanni Nieminen. Siru Kekkonen onnistui pistein 1+2. Laura Loisa torjui 20 laukausta.

Classic johtaa naisten Salibandyliigaa puhtaalla pelillä. Ennakkosuosikin maaliero on 71-22 seitsemän ottelun jälkeen. SSRA ei ole toistaiseksi onnistunut keräämään pistettäkään vieraskentiltä, mutta majailee sarjataulukon neljäntenä vahvojen kotiotteiden myötä.

Porin Karhut ja Blue Fox mittelivät lauantaina paremmuudesta miesten Divarin ottelussa Porissa. Kotijoukkue oli kamppailussa parempi maalein 4-2.

Karhujen Aapo Ollikainen iski todellisen pukukoppimaalin, kun ensimmäistä erää oli jäljellä kolme sekuntia, ja näin ollen toiseen periodiin lähdettiin Karhujen 2-1-johtoasemasta. Molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kertaalleen toisessa erässä, ja viimeiselle kaksikymppiselle lähdettiin kutkuttavasta tilanteesta. Viimeisessä erässä nähtii ainoastaan yksi kotijoukkueen osuma, ja pisteet jäivät poriin.

Karhujen Saku Lahtinen naulasi pisteet 1+1 ottelussa. Vieraiden Tero Saaristo vastasi Blue Foxin molemmista osumista. Rasmus Österman pysäytti 24 laukausta kotijoukkueen veräjällä.

Karhut oli pari pari viikkoa sitten pienoisessa myrskyn silmässä tappiollisen Loviisa-ottelun jälkeen. Tuon pelin jälkimaniningeissa Juha Tikalle määrättiin peräti 11 ottelun pelikielto. Karhut on kuitenkin esiintynyt sangen hyvin tapauksen jälkeen, ja joukkue on voittanut kaksi viimeistä kamppailuaan. Porilaispoppoo on nyt Divarin neljäntenä. Blue Fox on taasen hävinnyt kolme viimeistä otteluaan, ja on nyt sarjataulukon seitsemäntenä.

Lauantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
15:00 OLS-Nokian KrP 5-5 ja. Ottelutilastot
18:00 Classic-Indians 4-3 Ottelutilastot
18:30 Happee-Steelers 6-6 ja. Ottelutilastot
18:30 Koovee-M-Team 6-6 ja. Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
14:00 Classic-SSRA 8-2 Ottelutilastot Esa Takalon ottelukuvat
15:45 M-Team-PSS 7-0 Ottelutilastot
18:00 Happee-SB-Pro 8-9 ja. Ottelutilastot
18:00 NST-Koovee 7-5 Ottelutilastot

Miesten Divari
14:00 Karhut-Blue Fox 4-2 Ottelutilastot
18:00 ÅIF-LeBa SB 4-4 Ottelutilastot
18:30 FBC Turku-NJ 5-3 Ottelutilastot
18:30 HIFK-NST 10-6 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
SählyKari
12/11/2016
Näyttäs et nstn ois sittenki kannattanu juosta mäkee kesäl..
Jopas
13/11/2016
Happee hei onko kiva vuoristorata? Ykköskenttä aivan luokaton tänään eivät olisi pärjänneet edes divari porukoille.
jz
13/11/2016
Kieltämättä taas olis sopiva hetki twiitata 10 joukkueen liigasta ;-)
S7
13/11/2016
Eipä näköjään kehien ulkopuolellakaan porukka käy kuin clasun peleissä...
enoelmeri
13/11/2016
lasbin katsojakeskiarvo taitaa huidella jossain 700 paikkeilla.
$$$
14/11/2016
Naisissa syksyn kriisijoukkue on pss. taistelu mitalisijoista on kääntynyt taisteluun play off paikasta. Kääntääkö Kod€ kelkan vai tuleeko joku muu apuun? Seurassa on valmennus osaamista ja esim a-tytöissä on "mister-mister" lempinimellä koutsaava Nyrhivaara tehnyt aivan jäätävää tulosta. Löytyykö sieltä pelastaja naisten joukkueeseen?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.