Divarit

Video: Synkkä avauserä koitui joensuulaisten kohtaloksi SB Vaasan vieraana

21.11.
2016
1 Kommentti
0
Divarit
Oranssipaidat rankaisivat avauserässä nukkunutta Josbaa. Kuva: Ari Honkonen.

Oranssipaidat rankaisivat avauserässä nukkunutta Josbaa. Kuva: Ari Honkonen.

SB Vaasa voitti lauantaina pelatussa miesten salibandyn Divarin ottelussa Joensuun Josban lukemin 8-6.

Poikkeuksellisesti Botniahallin sijaan Laihian Monitoimihallilla pelatussa ottelussa vaasalaiset olivat avauserässä huomattavasti terävämpiä, sillä oranssipaidat johtivat ottelua 3-0 ensimmäisellä erätauolla. Sen jälkeen alkoi kuitenkin joensuulaisryhmä saada pelin juonesta kiinni. Jo toisessa erässä se oli hallitsevampi osapuoli, vaikka erä päättyikin tasan 2-2 ja lukemat 40 minuutin jälkeen olivat edelleen Vaasan eduksi kolmen maalin verran.

Kolmannessa erässä Josba rynni maalin päähän pelin oltua jo 6-5 ajassa 48:46. Kevin Nylund iski voittomaaliksi jääneen 7-5 -osuman hetkeä myöhemmin paluun kentille tehneen Valtteri Nurmen syötöstä, mutta Josba hivuttautui vielä kertaalleen Jere Kettusen kavennusmaalilla iholle. Rasmus Nyströmin 8-6 -maali tyhjään rysään sekunti ennen päätössummeria sinetöi kuitenkin vaasalaisten kotivoiton.

Isäntien tehokkain oli Pekka Kontturi tehoin 1+2. Josban Eetu Sorvali iski puolestaan pisteet 2+1.

Ottelun tilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Hienothidastukset!
21/11/2016
Hienot hidastukset. Niistä oli jännä katsoa, kumpi oli ennen.
a) Vaasan toisessa maalissa pallo maaliviivan yli vai
b) löntystelevä hyökkääjä puolustukseen palatessa keskiviivan yli.
Mielestäni a).

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.