Divarit

Divarin kärkijoukkueella ei kulje tällä hetkellä – 5-2-johto kääntyi 6-8-tappioksi

13.01.
2017
4 Kommenttia
6
Divarit
Pauno Kajoksinen on kovassa vireessä, mutta Welhoilla ei kulje tällä hetkellä. LNM oli perjantaina parempi maalein 6-8. Kuva: Jari Turunen

Pauno Kajoksinen on kovassa vireessä, mutta Welhoilla ei kulje tällä hetkellä. LNM oli perjantaina parempi maalein 6-8. Kuva: Jari Turunen

SB Welhot ja LNM kohtasivat miesten Divarin kamppailussa perjantaina Kuopiossa. LNM nappasi ottelusta arvokkaan 6-8-vierasvoiton.

Ottelun ensimmäinen erä oli maalien valossa tasainen ja tauolle mentiin lukemista 3-2. Welhot osui kahdesti toisen erän alussa ja tilanne oli kotijoukkueen kannalta hyvä. Tästä lähti kuitenkin LNM:n kirivaihde ja ajassa 48.15 vierasjoukkue johti ottelua maalein 5-7. Welhot pääsi vielä maalin päähän, mutta Otso Tornbergin osuttua tyhjään maalin ajassa 59.00 oli ottelu taputeltu.

Tornberg oli LNM:n teholinko iskettyään hattutempun kamppailussa. Kotijoukkueen Pauno Kajoksinen onnistui tehoin 1+2.

LNM:lla on ollut viime aikoina hiukan vaikeaa, ja joukkue kärsi edellisenä viikonloppuna kaksi jatkoaikatappiota. Viimeisestä seitsemästä pelistä on kertynyt ainoastaan kaksi voittoa, mutta joukkue majailee tällä hetkellä Divarin kuudentena. Welhot on Divarin ennakkosuosikki ja tämän hetken sarjakärki. Kone on kuitenkin yskähdellyt viimeisen kuukauden aikana joukkue on pelannut viisi ottelua ja kerännyt niistä vain kolme pistettä.

Miesten Salibandyliiga:
Indians-Classic 5-8 Ottelutilastot

Miesten Divari:
SB Welhot-LNM 6-8 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jkl
13/01/2017
Rautiainen viettää vähän pidempää joululomaa niin heti on welhot ongelmissa.
Vikatimees
14/01/2017
Eihän welhoilla ole mitään hätää sarjassa eilisen tappionkaan jälkeen. Mutta eilinen osoitti sen kuopiolaisille, että divari on tasainen sarja. Jos ei oo kokoajan fokus oikeissa asioissa, noutaja tulee. Jo sarjataulukkoa kattelemalla näkee, että vain yksi pisteautomaatti löytyy, muuten jokainen joukkue pystyy haastamaan ja voittamaan jokaisen. Ja tämä on ainoastaan hyvä asia.

Niittarit on hyvä joukkue ja tulee olemaan sarjan päätteeksi neljän parhaan joukossa. Kesken kauden siirtyminen uuteen paikkaan pelaamaan, antaa tasoitusta toisille todella paljon. Sen näki viime viikolopun otteluista josbaa ja lebaa vastaan. Kummastakin ottelusta olisi vanhassa luolassa otettu voitot, mutta nyt meni totuttelussa ja tappiot tuli. Mutta uudet olosuhteet on panostus tulevaan ja niittarit tulee olemaan vahva myös zempissä. Tervetuloa Welhot helmikuussa kylään!
Fani
14/01/2017
Pelaako pauno väärässä sarjassa??
Roni Tuononen Fan Club
14/01/2017
Welhot voittaa loput pelit puhtaasti heti kun RT32 pääsee takaisin luukulle! Pikaisia paranemisia XOXO love you hani booboo <3

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.