Liigat

Finaalissa onnistunut TPS-hyökkääjä: ”Cup-taival oli hieno kokemus”

21.01.
2017
0 Kommenttia
4
Liigat

TPS pääsi lauantaina tuulettamaan Suomen Cupin voittoa. Laura Rantanen oli joukkueen parhaimmistoa voitto-ottelussa. Kuva: Esa Takalo

TPS pääsi lauantaina tuulettamaan naisten Suomen Cupin voittoa kaadettuaan SSRA:n finaalissa maalein 5-4. Turkulaisten avainpelaajia oli laiatahyökkääjä Laura Rantanen.

Rantanen avasi ottelun jälkeen tuntemuksiaan Pääkallo.fi:lle.

– Hyvät fiilikset. Oli tiukka peli ja pystyttiin voittamaan se, vaikka vastustaja antoi viimeisessä erässä kovaa painetta, Rantanen kertasi.

Tänään Rantasen peli kulki mukavasti ja tuloksena oli yksi maali, yksi syöttöpiste ja valinta TPS:n ottelun parhaaksi pelaajaksi.

– Oma peli, ketjun peli ja koko joukkueen peli rullasi tänään, Rantanen suitsutti

Laura Rantanen iski tehot 1+1 Suomen cupin finaalissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Viime hetkillä SSRA painoi pelin vahvasti TPS-päätyyn pelatessaan ilman maalivahtia.

– Aikalisällä koitettiin vain painottaa sitä, että pidetään päät kylmänä ja pelataan omaa peliä. Se tuotti tulosta ja hoidettiin peli kotiin.

Rantanen ei yhdy viime päivinä velloneeseen keskusteluun cupin arvostuksesta.

– Cup-taival oli hieno kokemus. Pidän itse cup-otteluista – ne tuovat lisäväriä liigan kylkeen, varsinkin nyt, kun voitettiin mestaruus, Rantanen paalutti.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.