Liigat

Suomen Cupin finaalin voittomaalin tekijä: ”Vähän kävi tuuria, mutta hyvä, että meni sisään”

21.01.
2017
0 Kommenttia
4
Liigat

Tuomas Iiskola oli ratkaisevassa roolissa miesten Suomen Cupin finaalissa. Kuva: Esa Takalo

EräViikinkien ja Classicin välisestä Suomen Cupin finaalista kehkeytyi kiihkeä kamppailu. Kolmannen erän puolivälin kolmen maalin rypäs johdatti EräViikingit cupin voittoon loppuluvuin 5-4.

Tuomas Iiskola kuului helsinkiläisten sankareihin. Lauturi syötti EräViikinkien 3-3-tasoitusmaalin ja vastasi voittomaaliksi jääneestä 5-3-osumasta.

– Startti oli hyvä. Sen jälkeen oltiin noin parikymmentä minuuttia hiukan unessa. Sitten pystyttiin taas pelaamaan omaa peliä. Muutama alivoima hoidettiin mallikkaasti ja se antoi meille lisää virtaa, Iiskola ruoti ottelun jälkeen.

Ratkaisumaali syntyi Iiskolan vahvan laitanousun myötä, jonka seurauksena pallo livahti Lassi Torisevan vartiomaan veräjään.

– Pääsin punnertamaan maalille ja riparista pallo pomppi sisään. Vähän kävi tuuria, mutta hyvä että meni sisään, Iiskola kertoi vaatimattomasti.

Aiemman liigauransa ajan 24-vuotias Iiskola on edustanut Tapanilan Erää. Erän vuosilta palkintokaapista löytyy yksi SM-hopea sekä kaksi Suomen Cupin voittoa. Fuusioseuralle Suomen Cupin voitto oli ensimmäinen merkittävä pokaali.

– Tämä on yksi tärkeä steppi ennen kevättä meille. Tämä oli meidän ensimmäinen iso tavoite. Nyt kun tämä saavutettiin, niin tästä on hyvä jatkaa, Iiskola sanaili.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.