Liigat

Video: Kapteenin neljän maalin iltapuhde katkaisi kuuden ottelun tappioputken

09.01.
2017
8 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Rauman SalBa ja Westend Indians mittelivät paremmuudesta sunnuntaina miesten Salibandyliigan saralla. Indians oli ottelussa vahvempi loppuluvuin 4-10.

SalBa aloitti ottelun hyvin ja johti ensimmäisellä erätauolla luvuin 2-1. Toinen periodi meni kuitenkin vieraiden nimiin maalein 1-4. Kotijoukkue ei saanut kolmannessa erässä kunnon kiriä aikaiseksi, vaan Indians vei viimeisen kaksikymppisen maalein 1-5.

Indiansin kovavireisin oli kapteeni Valtteri Kainulainen, joka iski pallon neljästi SalBan verkkoon. Peräti kaksi maaleista syntyi alivoimalla. Joonas Föhr vastaili tarjoilupuolesta, sillä sentteri syötti kaikkiaan neljä osumaa. Aaro Astala onnistui pistein 2+2 ja Mikael Sievänen kirjautti itselleen tehot 2+1 ottelussa.

Indians katkaisi voitolla kuuden ottelun tappioputken. Joukkueen edellinen voitto oli lokakuulta. Vahvan alkukauden ansiosta Indians on edelleen sarjan kahdeksantena. SalBalle tappio oli kauden kolmas perättäinen ja raumalaisnippu löytyy nyt sijalta 11.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
#51
09/01/2017
Noita Petri Seppisen kommentteja on kyllä hauska kuunnella:DD
#10
09/01/2017
Valitettavasti toimittaja Eetu Setänen ei joudu kävelemään Eurajoelle ja takaisin. Koska valitettavasti on totta että salba tulee kauden jälkeen tippumaan divariin, koska lopuissa peleissä se ei tule saamaan pistettäkään.
#51
09/01/2017
Voiko joku kertoa tietämättömälle että miten toi sarja systeemi toimii tuolla häntä päässä? Viimeinen tippuu divariin, tokavika karsii vai mitä..?
S7
09/01/2017
En nyt jaksa tarkistaa ihan varmaksi, ulkomuistista, vika tippuu, toka vika ja kolmas vika playouteissa, eka keskenään ja häviäjä jatkaa divarin finaalin kakkosta vastaan, josta voittaja liigaan.
Salbafan
09/01/2017
S7 oikeassa. Joo aika huolestuttava on trendi mutta en usko, että m-team menisi ohi.... ja playouteissa en usko, että d1varin 2 voisi haastaa salbaa....
JZ
10/01/2017
Kriittisiä tappioita etenkin kotona Salballe, kun tulee vielä näin selkeästi. Koosteelle ainakin eksynyt aika isoja puolustuspään lapsuksia. Eikä oikein Kortelainenkaan tainnut vakuuttaa tällä kertaa, ainakin näistä olisi muutama ollut otettavissa.

Toisaalta jälleen hyvä esimerkki siitä, että ilman toimivaa puolustusta ei hyväkään veskari tässä lajissa pärjää. 75-luokan nurkille asettuva torjuntaprossa on häntäpään jengeissä jo ihan kohtalaista tavaraa...
Joo joo
10/01/2017
Kosonenhan vois siirtyy salbaan veskaks niin saatais nollapelejä.cmon! :-)
Niinpä
10/01/2017
Paljonko Hannulalla oli torjuntapros.div.Vaasassa?ja paljonko on nyt liigan Spv:ssä?taitaa vaan olla paremmat laukaukset divaris :-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.