Video: Näin syntyi Jarkko Niemisen salibandyuran avausmaali

Kuva: Esa Takalo

Kuva: Esa Takalo

Uutisoimme aikaisemmin sunnuntaina, että ex-tennispelaaja Jarkko Niemisen salibandyuran avausmaali syntyi OLS:aa vastaan pelatussa runkosarjan ottelussa. Niemisen maali oli Classicin 2-2-tasoitusmaali ajassa 25.11.

Historiallinen maali syntyi ohjaamalla maalin edestä ja syötön osumaan tarjoili Joonas Pylsy. Ottelu oli Niemiselle vasta uran toinen Salibandyliigassa. Ottelu päättyi Classicin 8–7-voittoon jatkoajalla.

Linkin takaa löytyy myös parempilaatuinen video

18 comments

  1. Jarkkohan taistelee kohta vuoden työpaikkaliikkujan tittelistä.

  2. Eipä tässä voi kuin nauraa oululaisille, jotka onnistuivat antamaan tennispelaajan tehdä maalin heitä vastaan.

    Eiköhän se kerro kyseisen joukkueen tason. Melkoisia pupeltajia. Mitä seuraavaksi, Arsi Harju mättämään maaleja oululaisia vastaan?

  3. Hyvin kolas viel veskarin varmuuden vuoks 😀 taito se on joka näissä peleissä määrää..

  4. Olisiko ensimmäisen kerran suomalaisen salibandyn historiassa, kun ottelun yksittäinen tapahtuma tulee uutisiin videona ennen ottelun päättymistä?

  5. Tietoisuus maalivahdin sijainnista ja oman liikkeen ja vauhdin hahmotuskyky pallon tullessa takaapäin kehittyy kyllä pelien myötä, älkää olko huolissanne.

  6. Tennispelaajan maali kertoo Jarkko Niemisen tasosta enemmän, kuin mistään muusta. Jarkko oli lähes koko uransa ajan Top-100:ssa maailmassa. Samalla ajanjaksolla siihen pystyi vain kaksi muuta tennispelaajaa koko maailmassa.

  7. Miten te jaksattekin kitistä samasta asiasta joka ikisessä ketjussa. Jos tuntuu, että sinne liigaan mahtuu kuka tahansa pingispelaaja mukaan, niin ei muuta kuin itse kokeilemaan.

  8. Mahtavaa! Koko katsomo, siis koko katsomo, juhlii tuota osumaa. Joskus käytän sarkasmia, mutta nyt en sitä tee. Juuri näitä yksittäisiä hetkiä varten moni katsoja tulee peliin. Sanokaa mitä sanotte, mutta Classicin ja Niemisen kuvio on onnistunut.

  9. Toivon että nää jatkuvat valittajat ovat oikeasti trolleja. Muuten näissä kommenteissa on niin paljon negaa, että ihminen menee sellasesta ihan sykkyrälle.

  10. Hemmetti soikoon tää oon niin nuori laji, että kertoo vaan känisijöiden itsetunnosta, jos aletaan nillittämään siitä kuka tätä lajia saa pelata ja millä tasolla. Eri asia jos lajilla olisi satojen vuosien perinteet ja kuka tahansa voisi hypätä korkeimmalle sarjatasolle höntsäämään, mutta kun ei ole; lajina ollaan juuri ylitetty teini-ikä, niin älkää nyt viitsikö!

    ”Mutta kun meitä ei ota kukaan tosissaan..” Tuolla asenteella ei koskaan tule kukaan ikinä ottamaankaan.

    Eiköhän toivoteta Jarkko tervetulleeksi lajin pariin ja nautitaan kaudesta ja täytetään hallit! Salibandy saanut tämän avulla niin paljon kansainvälistäkin huomiota, että eiköhän joskus tälläkin lajilla tule se sata vuotta täyteen.

    ”Suutari voi tehdä vaikka housut, jos niin haluaa.” (V-M Loiri)

  11. Varmaan sokeampikin katsoja huomaa, että Jakke eroaa fysiikaltaan todella paljon peruspatesteista ja kakkosdivarin ”tähdistä”, liike riittää heittämällä liigavauhtiin. Mikä taas ei peruspateilla riitä ennen treeniä.

  12. Jarkon nopeus on kyllä melkomoinen. Karkaa tuossa maalissa aika näppärästi pakilta.

  13. Jos on PR-kikka on hyvä sellanen, laji saanu huomiota enemmän ku aikoihin.
    Ja toi logiikka ettei entinen tennis ammattilainen saa tulla pelaamaan on ihan syvältä, tolla perusteellahan pitäs kieltää kaikilta muiltakin (yksityisyrijät, autokauppiaat, lääkärit…ym) pelaaminen koska heilläkin on entinen tai nykyinen muu ammatti ku salibändyn pelaaja.