Liigat

Video: Näin syntyi Jarkko Niemisen salibandyuran avausmaali

29.01.
2017
18 Kommenttia
4
Liigat

Kuva: Esa Takalo

Uutisoimme aikaisemmin sunnuntaina, että ex-tennispelaaja Jarkko Niemisen salibandyuran avausmaali syntyi OLS:aa vastaan pelatussa runkosarjan ottelussa. Niemisen maali oli Classicin 2-2-tasoitusmaali ajassa 25.11.

Historiallinen maali syntyi ohjaamalla maalin edestä ja syötön osumaan tarjoili Joonas Pylsy. Ottelu oli Niemiselle vasta uran toinen Salibandyliigassa. Ottelu päättyi Classicin 8–7-voittoon jatkoajalla.

Linkin takaa löytyy myös parempilaatuinen video

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
IHANAA LEIJONAT IHANAA
29/01/2017
Jarkkohan taistelee kohta vuoden työpaikkaliikkujan tittelistä.
Hävetkää
29/01/2017
Eipä tässä voi kuin nauraa oululaisille, jotka onnistuivat antamaan tennispelaajan tehdä maalin heitä vastaan.

Eiköhän se kerro kyseisen joukkueen tason. Melkoisia pupeltajia. Mitä seuraavaksi, Arsi Harju mättämään maaleja oululaisia vastaan?
Minäpahoitinmieleni
29/01/2017
Hyvin kolas viel veskarin varmuuden vuoks :D taito se on joka näissä peleissä määrää..
Jarru puuttui
29/01/2017
2 min vaarallisesta pelistä maalivahdin rusikoinnista.
Lihava Piippu
29/01/2017
Kappas. Videonpätkä Classicin kotipelistä. Torille.
Ruostumaton Teräsrotta
29/01/2017
Olisiko ensimmäisen kerran suomalaisen salibandyn historiassa, kun ottelun yksittäinen tapahtuma tulee uutisiin videona ennen ottelun päättymistä?
Mikko
29/01/2017
Pr-temppu
James
29/01/2017
Tietoisuus maalivahdin sijainnista ja oman liikkeen ja vauhdin hahmotuskyky pallon tullessa takaapäin kehittyy kyllä pelien myötä, älkää olko huolissanne.
Mr. Hankey
29/01/2017
Tennispelaajan maali kertoo Jarkko Niemisen tasosta enemmän, kuin mistään muusta. Jarkko oli lähes koko uransa ajan Top-100:ssa maailmassa. Samalla ajanjaksolla siihen pystyi vain kaksi muuta tennispelaajaa koko maailmassa.
Hiski
29/01/2017
Miten te jaksattekin kitistä samasta asiasta joka ikisessä ketjussa. Jos tuntuu, että sinne liigaan mahtuu kuka tahansa pingispelaaja mukaan, niin ei muuta kuin itse kokeilemaan.
Tieto
30/01/2017
Mahtavaa! Koko katsomo, siis koko katsomo, juhlii tuota osumaa. Joskus käytän sarkasmia, mutta nyt en sitä tee. Juuri näitä yksittäisiä hetkiä varten moni katsoja tulee peliin. Sanokaa mitä sanotte, mutta Classicin ja Niemisen kuvio on onnistunut.
Hyvä Jarkko lisää näitä
30/01/2017
Näin niitä maaleja tehdään pojat
Lämäri-Lauri
30/01/2017
Toivon että nää jatkuvat valittajat ovat oikeasti trolleja. Muuten näissä kommenteissa on niin paljon negaa, että ihminen menee sellasesta ihan sykkyrälle.
Valoja päälle
30/01/2017
Hemmetti soikoon tää oon niin nuori laji, että kertoo vaan känisijöiden itsetunnosta, jos aletaan nillittämään siitä kuka tätä lajia saa pelata ja millä tasolla. Eri asia jos lajilla olisi satojen vuosien perinteet ja kuka tahansa voisi hypätä korkeimmalle sarjatasolle höntsäämään, mutta kun ei ole; lajina ollaan juuri ylitetty teini-ikä, niin älkää nyt viitsikö!

"Mutta kun meitä ei ota kukaan tosissaan.." Tuolla asenteella ei koskaan tule kukaan ikinä ottamaankaan.

Eiköhän toivoteta Jarkko tervetulleeksi lajin pariin ja nautitaan kaudesta ja täytetään hallit! Salibandy saanut tämän avulla niin paljon kansainvälistäkin huomiota, että eiköhän joskus tälläkin lajilla tule se sata vuotta täyteen.

"Suutari voi tehdä vaikka housut, jos niin haluaa." (V-M Loiri)
Ja
30/01/2017
Taas se Jakke pisti takatolpilta tyhjiin.:-)
S7
30/01/2017
Varmaan sokeampikin katsoja huomaa, että Jakke eroaa fysiikaltaan todella paljon peruspatesteista ja kakkosdivarin "tähdistä", liike riittää heittämällä liigavauhtiin. Mikä taas ei peruspateilla riitä ennen treeniä.
KimmoQ
30/01/2017
Jarkon nopeus on kyllä melkomoinen. Karkaa tuossa maalissa aika näppärästi pakilta.
Hyvä Jarkko
30/01/2017
Jos on PR-kikka on hyvä sellanen, laji saanu huomiota enemmän ku aikoihin.
Ja toi logiikka ettei entinen tennis ammattilainen saa tulla pelaamaan on ihan syvältä, tolla perusteellahan pitäs kieltää kaikilta muiltakin (yksityisyrijät, autokauppiaat, lääkärit...ym) pelaaminen koska heilläkin on entinen tai nykyinen muu ammatti ku salibändyn pelaaja.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.