Liigat

Erikoisia ongelmia liigaottelussa Turussa – ”Odotellaan, josko joku toisi sähköt”

20.09.
2017
4 Kommenttia
2
Liigat

Turussa pimeys valtasi pelikentän. Kuva: Anssi Koskinen.

Miesten Salibandyliigassa TPS isännöi EräViikinkejä. Ottelu päättyi EräViikinkien voittoon lukemin 7-3. Ottelun aikana Turussa kärsittiin sähköongelmista.

Ottelun alku lykkääntyi Kupittaan urheiluhallilla, koska hallista menivät sähköt ennen alkuvihellystä. Joukkueet pidensivät ensin lämmittelyään, mutta lopulta noin vartin odottelun jälkeen heidät komennettiin koppiin odottamaan. Ottelu aloitettiin noin puoli tuntia myöhässä.

– Tunnelmavalaistuksessa odotellaan, josko joku toisi sähköt, tviittasi TPS-fani Tero Töyrylä paikanpäältä.

Valot olivat kateissa myös myöhemmin illan aikana, mutta peli saatiin pelattua loppuun. Alunperin kello 18:30 alkamaan määrätty ottelu saatiin päätökseen lopulta vasta reippaasti kello 21 jälkeen.

Itse ottelussa avauserä oli maaliton. Toisessa erässä kotijoukkue TPS oli alussa vahvempi ja johti jo tovin lukemin 2-1. Toiselle erätauolle lähdettäessä tilanne oli kuitenkin kääntynyt päälaelleen ja EräViikingit johti luvuin 3-2.

EräViikingit ei kuskin paikastaan enää luopunut, vaan klaarasi ottelun nimiinsä lopulta neljän maalin voiton turvin. Keväällä SM-hopeaa juhlineen EräViikinkien ryhmän tehokkain oli Mika Moilanen, joka takoi ottelussa pisteet 2+1. Perttu Järvinen komppasi lukemin 1+1. TPS:n Joonas Koskinen vastasi turkulaisten kaikista maaleista.

Ottelutilastot

Anssi Koskisen ottelukuvat

Sähköt menivät ottelun alla Turussa:

Myös ottelun edetessä oli vaikeuksia:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Ulkopaikkakuntalainen
20/09/2017
Ihmettelin kun TPS yritti kolmannessa erässä väkipakolla pelata kahdella ketjulla ja mm. Joni Peltola istui vilttipenkillä koko kolmannen erän. Toivottavasti Peltola palaisi Raumalle taas, jossa saa vastuuta. Pistää joka pelissä kaikkensa likoon. Tepsiltä alkoi puhti loppumaan tosiaan kahdella ketjulla.
Minäpahoitinmieleni
20/09/2017
Hyvinhän tosta lasiseinästä tuli valo läpi. Olisivat pelanneet luonnonvalolla
Arto Kilponen
21/09/2017
EräViikingeille saattoi tulla koti-ikävä paikkaan nimeltä Energia Areena...
t.
21/09/2017
anssi koskiselta loistava kuva lauri stenforsista: https://www.flickr.com/photos/salibandyliiga/36537522483/in/album-72157686943437823/

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.