Erikoisia ongelmia liigaottelussa Turussa – ”Odotellaan, josko joku toisi sähköt”

Turussa pimeys valtasi pelikentän. Kuva: Anssi Koskinen.

Miesten Salibandyliigassa TPS isännöi EräViikinkejä. Ottelu päättyi EräViikinkien voittoon lukemin 7-3. Ottelun aikana Turussa kärsittiin sähköongelmista.

Ottelun alku lykkääntyi Kupittaan urheiluhallilla, koska hallista menivät sähköt ennen alkuvihellystä. Joukkueet pidensivät ensin lämmittelyään, mutta lopulta noin vartin odottelun jälkeen heidät komennettiin koppiin odottamaan. Ottelu aloitettiin noin puoli tuntia myöhässä.

– Tunnelmavalaistuksessa odotellaan, josko joku toisi sähköt, tviittasi TPS-fani Tero Töyrylä paikanpäältä.

Valot olivat kateissa myös myöhemmin illan aikana, mutta peli saatiin pelattua loppuun. Alunperin kello 18:30 alkamaan määrätty ottelu saatiin päätökseen lopulta vasta reippaasti kello 21 jälkeen.

Itse ottelussa avauserä oli maaliton. Toisessa erässä kotijoukkue TPS oli alussa vahvempi ja johti jo tovin lukemin 2-1. Toiselle erätauolle lähdettäessä tilanne oli kuitenkin kääntynyt päälaelleen ja EräViikingit johti luvuin 3-2.

EräViikingit ei kuskin paikastaan enää luopunut, vaan klaarasi ottelun nimiinsä lopulta neljän maalin voiton turvin. Keväällä SM-hopeaa juhlineen EräViikinkien ryhmän tehokkain oli Mika Moilanen, joka takoi ottelussa pisteet 2+1. Perttu Järvinen komppasi lukemin 1+1. TPS:n Joonas Koskinen vastasi turkulaisten kaikista maaleista.