Divarit

Suomalaiset liigajoukkueet voitokkaita Tallinnassa

04.09.
2017
3 Kommenttia
0
Divarit

Steelersillä kulki Tallinnassa. Kuva: Tallink Floorball Tournament

Esport Oilers ja Hämeenlinnan Steelers väänsivät viikonloppuna Tallink Floorball Tournamentin kutsusarjassa harjoitusotteluiden merkeissä.

Oilers kaatoi latvialaisen SK Pārgaujan maalein 5-4 ja samasta maasta ponnistava FBK Valmiera kaatui espoolaisten käsittelyssä lukemin 8-1.

Steelers voitti Valmieran maalein 10-1 ja toinen latvialaisnippu taipui teräsmiesten myllyssä luvuin 6-3. Valmiera ja Pārgauja kohtasivat myös toisensa ja toiseksi mainittu vei pelin maalein 6-2. Steelers kaatoi myös latvialaisen FK Kursin maalein 10-1, mutta ainakaan turnauksen tilastosivun mukaan ottelu ei kuulunut itse turnaukseen.

Tallink Floorball Tournamentissa ratkottiin myös muiden sarjojen voittajia. Kilpasarjan voittajaksi ylsi Indians/A, harrastesarjan voitti SB Luja ja naisten harrastesarjan voittoon ylsi SK Link/Saku. Tuloksia voit tarkastella tarkemmin linkin takaa.

Turnauksen kuvapaketti

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arto Kilponen
04/09/2017
Oli aika mielenkiintoinen halli tuolla. Tosin tämmöiseen suht toimiva ratkaisu, vaikka olisin mielelläni nähnyt salibandymatonkin tuolla.

Ja kehutaan nyt täälläkin paikalle matkanneita Steelers-kannattajia, tämmöisiä tekijöitä fanikulttuuri tarvitsee!
Tietäjä
04/09/2017
Miesten kilpasarjan voitti Indians A, FK Kursi oli kakkonen ja Raasepori kolmas.
Sählääjä68
04/09/2017
Steelers tulee olemaan kova

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.