Video: Valtteri Kainulainen tilastorohmuna Indiansin vierasvoitossa

Valtteri Kainulainen oli ottelun hahmo tiistaina. Kuva: Esa Takalo

Valtteri Kainulainen oli ottelun hahmo tiistaina. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP ja Westend Indians mittasivat toisiaan tiistaina miesten Salibandyliigassa. Indians voitti Raholassa pelatun kamppailun maalein 3-2.

Indiansin Valtteri Kainulainen oli pelin tilastokärki kenttäpelaajista, sillä Indians-kapteeni osui kahdesti ja keräsi kaikkiaan seitsemän jäähyminuuttia ottelussa. Ottelun voittomaalin iski Santeri Toropainen kolmannen erän alkuminuuteilla.

Indians on miesten liigan kahdeksantena. KrP on tappiosta huolimatta edelleen sarjakakkosena.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Lehdistötilaisuus:

Maalikooste:

8 comments

  1. Mikäs tuo 5min boksi on?? Krp pelaajahan altistaa itsensä tolle kontaktille

  2. Tuomari ilmeisesti perusteli sitä sillä että tuli selän puolelta. Itse en tilannetta nähnyt kiitos Raholan järkyttävän huonon katsomon..

  3. Eli kamppailutilanteessa käännätkin selkäsi ja kun vastustaja siihen osuu niin saa siitä boksia, fiksua!

  4. Peterk, en sanonut että olisi fiksua saatika sitten oikein että siitä boksia saa mutta näin tuomari sitä perusteli..

  5. Tai notkopolvet ala Sami Koski, tosin noi ei enää mee ihan joka dumarille enää läpi.

  6. Kainulainen ja Viitakoski juoksivat pallon perässä peräkanaa kulmaan, Viitakoski edellä ja Kainulainen perässä. Jokainen lajia pelannut tietää että kulmatilanteisiin voi mennä jäljessä joko rikkoen tai sääntöjen mukaan eli ajaa selkään tai mennä pallollisen kimppuun työntämättä ja pelkästään palloa tavoitellen. Molemmat tavat toimii ja liigassa pelaa useampi pelaaja joiden ei tarvitse rikkoa pallon riistääkseen, ml. Kainulainen joka tällä kertaa tuli rikkoen. Onnea heille jotka väkivaltaista iskua vältellen juoksevat kulmaan hidastellen ja kylki edellä ettei täällä aleta syyttämään ”itsensä altistamisesta” tai notkeista polvista siinä vaiheessa kun kaveri ajaa pelkästään selkään. Selvä tilanne, selvä rike, oikea tuomio.

  7. Mitäpä, jos livekatsoja katsoisi nauhalta tilanteen uudestaan ja jos todella olet sitä mieltä että Kainulainen tuli perässä niin suosittelen hoitoa. Viitakoski tekee itsestään uhrin!

  8. Mielenkiinnosta kävin Fanseatin arkistosta tilanteen katsomassa ja ainakin selostaja Reponen, jota itse pidän paitsi yhtenä parhaimmista selostajista, myös lajin asiantuntijoista, oli tilanteesta kanssani samaa mieltä. Suora lainaus: ”..myöhästyy tilanteesta ja antaa Viitakoskelle vauhtia..”. Sen verran nauhan perusteella voin korjata että 2min jäähy ei olisi ollut vääryys ja toisaalta ulosajo olisi ollut aivan täysi farssi joten turha vitosesta on moista meteliä nostaa. Joka tapauksessa Kainulainen rikkoo ja rikkoessaan tiedostaa että tilanteessa voi käydä pahasti kun kaverilla on vauhti päällä ja laita edessä. Hieno ja rehti pelaaja kyseessä kun heitti pahoittelut eikä tuomiostakaan urputtanut. Toista voisi sanoa näistä ”suosittelen hoitoa”-kommenttien heittelijöistä.