Liigat

Toinenkin salibandyliigaseura lanseerasi kausikorttihaasteen – 850 varausta vaaditaan

18.03.
2018
13 Kommenttia
2
Liigat

Seinäjoen Peliveljet lähti LASBin jalanjäljille. Kuva: Juha Käenmäki.

Jalkapallon puolella talven aikana nähty ja yleistynyt kausikorttikampanja saa jalansijaa myös salibandyssa. LASB:n tapaan ”kausarihaasteen” julkaisi vastikään Seinäjoen Peliveljet.

Seinäjoen Peliveljet järjestää kausikorttikampanjan nimenomaan ensi kautta koskien. Kausikortin hinnaksi on määritetty ainoastaan 49 euroa, mikäli ennakkotilauksia tehdään huhtikuun loppuun mennessä vähintään 850 kappaletta. Kampanjassa huomioidaan erikseen yritykset, joille kausikortin hinta on 100 euroa. Lisänä yritykset saavat näkyvyyttä otteluissa ledscreenillä. Myyntitavoite määrittyy SPV:n nettisivujen mukaan viime kausien yleisökeskiarvon mukaan.

– Olemme todella innoissamme tästä kampanjasta, jolla tuomme kaikille urheilun ja salibandyn ystäville mahdollisuuden tulla jokaiseen Peliveljien kotiotteluun ennenkuulumattomaan hintaan. Meille on tärkeää vastata palautteeseen, ja etenkin lapsiperheiltä on tullut toivetta, että voisimme tarjota sitoutuneille katsojille pelit sellaisella tavalla, että perheillekään ei ole mahdotonta nauttia salibandystä kauden jokaisessa ottelussa, kertoo SPV:n Tommy Koponen kampanjasta SPV:n nettisivuilla.

Talven aikana Rovaniemen Palloseura keräsi kaikkiaan 3660 kausikorttia samanlaisella haasteella ja heidän jälkeensä täkyyn tarttui Veikkausliigan seuroista PS Kemi. Kevään aikana markkinointikeinoa käyttivät myös Ykkösen ja Kakkosen joukkueet, sekä jääkiekon Mestis-seura Rovaniemen Kiekko. Salibandyliigan seuroista haasteen lanseerasi ensimmäisenä LASB. Haaste on käytännössä muuten sama kuin SPV:llä, mutta varauksia vaaditaan 850 sijasta 800.

Salibandyliigan seuroista myös Jyväskylän Happee on viime päivinä julkaissut tarjouksen ensi kauden kausikorteistaan. Kyse ei ole SPV:n ja LASB:n tapaisesta haasteesta, vaan Jyväskylässä Happeen pudotuspelien ajan kausikortit myydään hintaan 50 euroa.

Linkit:
SPV:n uutinen aiheesta
SPV:n kausikorttihaaste
Happeen kausikorttitarjous

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Näin
18/03/2018
Tämä on hyvä juttu. Ehdottomasti harkitsemisen arvoinen muissakin seuroissa. Toivottavasti saadaan ensi kaudella katsojamäärät entisestään nousuun. Toimisikohan tämä pk-seudulla myös?
kausikortti
18/03/2018
49 on naurettavan halpa.
Nickel
18/03/2018
Mielenkiinnolla odottelen miten kampanjat toteutuu. Lasbilla aika kunnianhimoinen tavoite. 800 tavoite, kauden katsojaKA 535. SPV vähän realistisemmila luvuilla liikkeellä. Tavoita 850 ja katsojaKA 799.
Arto Kilponen
18/03/2018
M-Team voisi liiganousun sattuessa lähteä myös tuohon. Tavoitemääräksi viisi myytyä korttia.
Keskisuomesta
18/03/2018
Niin Happeellahan ei tarvitse varauksia odotella, vaan myyty on myyty ja hinta on 50 euroa. Pleijarien jälkeen hinta normaali. Eli varmasti helpompi ostaa kun ei tarvitse pelätä, etteikö saataisi tarpeeksi menemään. Ehkä jopa rohkeampi tempaus kuin muilla.... Toisaalta ei niitä taida ihan loputtomiin olla saatavilla. Eli ei 2000:a kausaria voi myydä kun ei halliin tuhatta enempää mahdu.
Kilposelle
18/03/2018
Ai että kun tuo Kilponen on hauska mies, ketään ei naurata mutta pääasia että viihdytät itseäsi julkisesti.
Jarno Tila
18/03/2018
Se on sarkasmia ja minuun upposi täysiä. Piste Artolle 😂😂😂
Kilponen ftw
18/03/2018
Kilponen vie taas Pääkallon kommenttiosiota aivan kuus - muna.

Jollain meni jo ihon alle :D
Äo kuus - muna?
19/03/2018
Sarkasmia on purevan ivallinen kommentti. Kilposen kommentti oli ainakin kaksi vuotta vanha ja pahasti väljähtynyt. Ei siis pisteitä eikä ihon alle vaan tympeä fiilis.
Katsojaluku 6 - muna
19/03/2018
Keskittykääs äm-tiimin pojat vaan siihen reikäpallon lätkintään, niin saatatte joskus päästä taas liigan katsojakeskiarvoa laskemaan.
M-Teamin Hessut
20/03/2018
aivan loistava Arto, M Teamin Hessut vois vetää ämpäri tarjouksen niin vois saada 10 katsojaa..
Kilposelle
20/03/2018
Taitaa herra Kilposella olla vaikeeta ku pitää vieraisiin pöytiin huudella. Mutta ymmärtäähän sen kun naapuri seura Otaniemestä vie tällä hetkellä Öljyjanareita 100-0. Ja mitä olen ymmärtänyt niin ainut helsinkiläinen divarijoukkue ei halunnut edes nousta liigaan tällä kaudella joten voitte olla rauhassa ja ihastella aivan maagisia yleisökeskiarvolukuja mitä nykyisillä joukkueilla saadaan.
Logc
23/03/2018
1. Arton kommentit ei menny ihon alle
2. Ootte täällä vinkumassa

Valitse toinen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.