Liigat

Toinenkin salibandyliigaseura lanseerasi kausikorttihaasteen – 850 varausta vaaditaan

18.03.
2018
Liigat

Seinäjoen Peliveljet lähti LASBin jalanjäljille. Kuva: Juha Käenmäki.

Jalkapallon puolella talven aikana nähty ja yleistynyt kausikorttikampanja saa jalansijaa myös salibandyssa. LASB:n tapaan ”kausarihaasteen” julkaisi vastikään Seinäjoen Peliveljet.

Seinäjoen Peliveljet järjestää kausikorttikampanjan nimenomaan ensi kautta koskien. Kausikortin hinnaksi on määritetty ainoastaan 49 euroa, mikäli ennakkotilauksia tehdään huhtikuun loppuun mennessä vähintään 850 kappaletta. Kampanjassa huomioidaan erikseen yritykset, joille kausikortin hinta on 100 euroa. Lisänä yritykset saavat näkyvyyttä otteluissa ledscreenillä. Myyntitavoite määrittyy SPV:n nettisivujen mukaan viime kausien yleisökeskiarvon mukaan.

– Olemme todella innoissamme tästä kampanjasta, jolla tuomme kaikille urheilun ja salibandyn ystäville mahdollisuuden tulla jokaiseen Peliveljien kotiotteluun ennenkuulumattomaan hintaan. Meille on tärkeää vastata palautteeseen, ja etenkin lapsiperheiltä on tullut toivetta, että voisimme tarjota sitoutuneille katsojille pelit sellaisella tavalla, että perheillekään ei ole mahdotonta nauttia salibandystä kauden jokaisessa ottelussa, kertoo SPV:n Tommy Koponen kampanjasta SPV:n nettisivuilla.

Talven aikana Rovaniemen Palloseura keräsi kaikkiaan 3660 kausikorttia samanlaisella haasteella ja heidän jälkeensä täkyyn tarttui Veikkausliigan seuroista PS Kemi. Kevään aikana markkinointikeinoa käyttivät myös Ykkösen ja Kakkosen joukkueet, sekä jääkiekon Mestis-seura Rovaniemen Kiekko. Salibandyliigan seuroista haasteen lanseerasi ensimmäisenä LASB. Haaste on käytännössä muuten sama kuin SPV:llä, mutta varauksia vaaditaan 850 sijasta 800.

Salibandyliigan seuroista myös Jyväskylän Happee on viime päivinä julkaissut tarjouksen ensi kauden kausikorteistaan. Kyse ei ole SPV:n ja LASB:n tapaisesta haasteesta, vaan Jyväskylässä Happeen pudotuspelien ajan kausikortit myydään hintaan 50 euroa.

Linkit:
SPV:n uutinen aiheesta
SPV:n kausikorttihaaste
Happeen kausikorttitarjous

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila