Toinenkin salibandyliigaseura lanseerasi kausikorttihaasteen – 850 varausta vaaditaan

Seinäjoen Peliveljet lähti LASBin jalanjäljille. Kuva: Juha Käenmäki.

Seinäjoen Peliveljet lähti LASBin jalanjäljille. Kuva: Juha Käenmäki.

Jalkapallon puolella talven aikana nähty ja yleistynyt kausikorttikampanja saa jalansijaa myös salibandyssa. LASB:n tapaan ”kausarihaasteen” julkaisi vastikään Seinäjoen Peliveljet.

Seinäjoen Peliveljet järjestää kausikorttikampanjan nimenomaan ensi kautta koskien. Kausikortin hinnaksi on määritetty ainoastaan 49 euroa, mikäli ennakkotilauksia tehdään huhtikuun loppuun mennessä vähintään 850 kappaletta. Kampanjassa huomioidaan erikseen yritykset, joille kausikortin hinta on 100 euroa. Lisänä yritykset saavat näkyvyyttä otteluissa ledscreenillä. Myyntitavoite määrittyy SPV:n nettisivujen mukaan viime kausien yleisökeskiarvon mukaan.

– Olemme todella innoissamme tästä kampanjasta, jolla tuomme kaikille urheilun ja salibandyn ystäville mahdollisuuden tulla jokaiseen Peliveljien kotiotteluun ennenkuulumattomaan hintaan. Meille on tärkeää vastata palautteeseen, ja etenkin lapsiperheiltä on tullut toivetta, että voisimme tarjota sitoutuneille katsojille pelit sellaisella tavalla, että perheillekään ei ole mahdotonta nauttia salibandystä kauden jokaisessa ottelussa, kertoo SPV:n Tommy Koponen kampanjasta SPV:n nettisivuilla.

Talven aikana Rovaniemen Palloseura keräsi kaikkiaan 3660 kausikorttia samanlaisella haasteella ja heidän jälkeensä täkyyn tarttui Veikkausliigan seuroista PS Kemi. Kevään aikana markkinointikeinoa käyttivät myös Ykkösen ja Kakkosen joukkueet, sekä jääkiekon Mestis-seura Rovaniemen Kiekko. Salibandyliigan seuroista haasteen lanseerasi ensimmäisenä LASB. Haaste on käytännössä muuten sama kuin SPV:llä, mutta varauksia vaaditaan 850 sijasta 800.

Salibandyliigan seuroista myös Jyväskylän Happee on viime päivinä julkaissut tarjouksen ensi kauden kausikorteistaan. Kyse ei ole SPV:n ja LASB:n tapaisesta haasteesta, vaan Jyväskylässä Happeen pudotuspelien ajan kausikortit myydään hintaan 50 euroa.

Linkit:
SPV:n uutinen aiheesta
SPV:n kausikorttihaaste
Happeen kausikorttitarjous

13 comments

  1. Tämä on hyvä juttu. Ehdottomasti harkitsemisen arvoinen muissakin seuroissa. Toivottavasti saadaan ensi kaudella katsojamäärät entisestään nousuun. Toimisikohan tämä pk-seudulla myös?

  2. Mielenkiinnolla odottelen miten kampanjat toteutuu. Lasbilla aika kunnianhimoinen tavoite. 800 tavoite, kauden katsojaKA 535. SPV vähän realistisemmila luvuilla liikkeellä. Tavoita 850 ja katsojaKA 799.

  3. M-Team voisi liiganousun sattuessa lähteä myös tuohon. Tavoitemääräksi viisi myytyä korttia.

  4. Niin Happeellahan ei tarvitse varauksia odotella, vaan myyty on myyty ja hinta on 50 euroa. Pleijarien jälkeen hinta normaali. Eli varmasti helpompi ostaa kun ei tarvitse pelätä, etteikö saataisi tarpeeksi menemään. Ehkä jopa rohkeampi tempaus kuin muilla…. Toisaalta ei niitä taida ihan loputtomiin olla saatavilla. Eli ei 2000:a kausaria voi myydä kun ei halliin tuhatta enempää mahdu.

  5. Ai että kun tuo Kilponen on hauska mies, ketään ei naurata mutta pääasia että viihdytät itseäsi julkisesti.

  6. Se on sarkasmia ja minuun upposi täysiä. Piste Artolle 😂😂😂

  7. Kilponen vie taas Pääkallon kommenttiosiota aivan kuus – muna.

    Jollain meni jo ihon alle 😀

  8. Sarkasmia on purevan ivallinen kommentti. Kilposen kommentti oli ainakin kaksi vuotta vanha ja pahasti väljähtynyt. Ei siis pisteitä eikä ihon alle vaan tympeä fiilis.

  9. Keskittykääs äm-tiimin pojat vaan siihen reikäpallon lätkintään, niin saatatte joskus päästä taas liigan katsojakeskiarvoa laskemaan.

  10. aivan loistava Arto, M Teamin Hessut vois vetää ämpäri tarjouksen niin vois saada 10 katsojaa..

  11. Taitaa herra Kilposella olla vaikeeta ku pitää vieraisiin pöytiin huudella. Mutta ymmärtäähän sen kun naapuri seura Otaniemestä vie tällä hetkellä Öljyjanareita 100-0. Ja mitä olen ymmärtänyt niin ainut helsinkiläinen divarijoukkue ei halunnut edes nousta liigaan tällä kaudella joten voitte olla rauhassa ja ihastella aivan maagisia yleisökeskiarvolukuja mitä nykyisillä joukkueilla saadaan.

  12. 1. Arton kommentit ei menny ihon alle
    2. Ootte täällä vinkumassa

    Valitse toinen