SPV kaatoi Viikingit huippuottelussa – katso sunnuntain salibandytulokset

SPV kaatoi Viikingit lukemin. Kuva: Juha Käenmäki

SPV kaatoi Viikingit lukemin 4-3. Kuva: Juha Käenmäki

SPV jatkoi voittojen tiellä miesten Salibandyliigassa. Viikingit kaatui Seinäjoella lukemin 4-3.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli kaksi maalia iskenyt Petri Hakonen. SPV on kahden voiton myötä sarjan kuudentena. Tappio oli kauden ensimmäinen Viikingeille. Joukkue on nyt sarjataulukon kolmantena.

Tampereen Koovee nappasi kauden toisen voittonsa naisten Salibandyliigassa, kun M-Team kaatui Tampereella lukemin 5-4. Kooveen tehonaisena hääri Elisa Männistö, joka tykitti ottelussa hattutempun. M-Teamin Heini Haapalahti osui kahdesti. Koovee on nyt naisten Salibandyliigan neljäntenä. M-Team löytyy sijalta kuusi.

Miesten Divarissa LNM jatkoi vahvasti. Joukkue kaatoi Erä Akatemian kotikentällään luvuin 8-6 ja johtaa nyt Divaria kolmen voiton turvin. Kotijoukkueen Matias Luokkanen ja Olli tornberg tekivät kaksi maalia mieheen. Akatemian Ilkka Mutanen osui myös kahdesti. Erä Akatemia on sarjan kuudentena.