Kuva: Kuvakaappaus videolta

LASB ja Westend Indians kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Indians vei ottelusta lopulta voiton maalein 3-4.

LASB vei ottelun ensimmäisen erän nimiinsä maalein 2-1, ja johti ennen viimeistä periodia lukemin 3-1. Vierasjoukkue ei kuitenkaan lannistunut, vaan iski kolmesti viimeisellä kaksikymppisellä, ja nappasi täyden pistepotin Lahdesta.

Indiansin voiton takuumiehiä olivat voittomaalista vastannut ja 2+0 iskenyt Miska Mäkinen sekä 1+1 tehtaillut Valtteri Kainulainen. LASB:n Kaapo Kettunen pysäytti 22 laukausta. Paikan päällä oli kaikkiaan 792 katsojaa.

Indians palasi kahden perättäisen tappion jälkeen voittojen tielle, ja on nyt viidentenä. LASB on hävinnyt kolme viimeistä kamppailuaan, ja majailee sijalla 11.