Video: Pelaaja kuljetti palloa lähes puoli minuuttia – supersoolo päättyi vasta rikkeeseen

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Växjö IBK ja FC Helsingborg mittasivat viikolla toisiaan Ruotsin liigassa. Växjön 8-1-voiton lisäksi ottelusta jäi mieleen yksi erityisen maittava soolo, josta vastasi Växjö-pakki Niklas Ramirez.

Ramirezin lähes puoliminuuttinen soolojuoksu päättyi vasta Nicklas Lidholmin rikkeeseen. Tuossa vaiheessa peliä oli pelattu jo 58.53 ja tilanne oli 7-1. Växjö onnistui vielä kertaalleen ylivoimalla.

Eero Kososen edustama Växjö on pelannut hyvän kauden ja majailee sarjan kakkostilalla tällä hetkellä. Helsingborgin kausi on kääntynyt pienoiseen alamäkeen joulutauon jälkeen. Tällä hetkellä sarjan ”suomalaisjoukkue” on menossa pudostuspeleihin kahdeksannelta sijalta.

Helsingborgin pääkäskijä on suomalaisvalmentaja Mika Ahonen. Joukkueessa pelaavat Mika Kohonen, Juha Kivilehto, Petri Hakonen ja Jami Manninen.

6 comments

  1. Tollasen kaverin kanssa on helvetin raskasta pelata samassa ketjussa.

  2. Siis tässähän tuli vaan taas todistettua että hyökkääjät ei osaa puolustaa 🙂 Kaveri ei edes uskaltanu haastaa vastustajan pakkeja ku ties ettei mitään jakoa. 🙂

  3. Sen takia toi ei oo mun mielestä soolo.Soolo on semmoinen että esim.pakki lähtee omalta kenttäpuoliskolta,pistää.kaikki vastustajat nippuun ja vetää läpiajosta ylämummoon.Se on Soolo.