Liigat

Video: Kaupit masensivat sarjanousijan – Oonalta hirmutehot, Veeralle 200 liigapistettä täyteen

19.09.
2017
0 Kommenttia
8
Liigat

Koovee avasi kautensa voitokkaasti. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Koovee kaatoi sarjanousija ÅIF:n naisten Salibandyliigan avauskierroksella lukemin 6-3. Ottelun ykköstähti oli Kooveen Oona Kauppi, joka nakutti pöytäkirjaan kaikkiaan viisi tehopistettä.

Koovee oli alusta asti ottelussa piirun verran edellä, eikä ÅIF johtanut ottelua missään vaiheessa. Parhaimmillaan Kooveen johto oli 5-1, mutta ÅIF onnistui pusertamaan vielä kahden maalin päähän. Kuusi ja puoli minuuttia ennen loppua Oona Kauppi pommitti illan neljännellään viimeisen naulan sipoolaisten arkkuun.

Kooveen ja koko illan tehokkain oli siis Oona Kauppi, joka takoi pisteet 4+1. Kaksossisko Veera komppasi tehoin 1+1 ja sai samalla täyteen 200 pistettä naisten Salibandyliigan runkosarjassa. Lukema on hurja, sillä ikää Kaupilla on vasta 20 vuotta ja pelejä 79. Pistetili näyttää nyt siis lukemia 109+91.

ÅIF:n pisteistä vastasi tuttu duo. Jo viime kaudella sarjatasoa alempana vastustajia kovalla kädellä kurittaneet Bianca Boman (2+1) ja Emma Hartwall (1+1) osoittivat olevansa liigassakin vaikeita pideltäviä. Ketjun kolmas lenkki Anni Kettunen antoi yhden maaliin johtaneen syötön.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila