Divarit

Tikka laukoi Happeen jatkoaikavoittoon – katso sunnuntain salibandytulokset

01.10.
2017
29 Kommenttia
5
Divarit

Kuva: Esa Jokinen

SPV ja Happee kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan kamppailussa Seinäjoella. Happee voitti ottelun jatkoajalla maalein 6-5.

Ensimmäisessä erässä maaleja nähtiin ainoastaan vierasjoukkueen toimesta. Otto Tikka laukoi ottelun avausmaalin 15 peliminuutin kohdalla ja kaksi minuuttia myöhemmin Jami Mannisen maali varmisti sen, että Happee pääsi erätauolle 2-0-johdossa.

Toinen erä käynnistyi SPV:n kannalta hyvin, kun Jari Hankkio iski ylivoimamaalin kun erää oli pelattu ainoastaan 10 sekuntia. Veli-Matti Hynynen vei vieraat takaisin kahden maalin johtoon erän puolivälissä, mutta Mikko Kohosen ja Sami Kosken maalit toivat kotijoukkuen tasoihin muutamaa minuuttia myöhemmin.

Toisen erän lopussa SPV ponnisti ensimmäistä kertaa johtoon Ville Kuuselan ylivoimaosumalla ja kolmanteen erään lähdettiin luvuista 4-3. Huomionarvoista toisessa erässä oli varsinkin se, että SPV hyödynsi kaikki kolme ylivoimatilaisuuttaan.

Ajassa 41.03 Manninen iski ottelun toisen osumansa ja toi Happeen tasoihin. Ajassa 54.39 Happeen Juuso Heikkinen sai hiukan erikoisen estämisjäähyn ja SPV pääsi ottelussa neljännen kerran ylivoimalle. Hankkion laukaus oli jälleen tarkka ja upposi Happeen verkkoon ajassa 55.00. Happee haki lopussa tasoitusta ilman maalivahtia ja kiri palkittiin ajassa 59.28, kun Petri Kauko suti pallon kotijoukkueen verkkoon. Ottelua jatkettiin jatkoajan merkeissä lukemista 5-5.

SPV aloitti jatkoajan pitämällä palloa omassa päässä yli kaksi minuuttia. Kun pallo lopulta päätyi Happeelle, niin Tikka pääsi kanttaamaan lähes puolesta kentästä ja iski ottelun ratkaisumaalin ajassa 63.31. Tikka oli myös ottelun tehokkain pelaaja pistein 2+3. Hankkio oli SPV:n pistenikkari pistein 2+1.

Happee on voittanut kaikki neljä peliään ja johtaa Salibandyliigaa. SPV keräsi pelistä yhden pisteen ja on nyt sarjataulukon kolmantena.

Miesten Salibandyliiga:
TPS-OLS 5-2 Ottelutilastot Anssi Koskisen ottelukuvat
EräViikingit-SB Welhot 8-6 Ottelutilastot
SPV-Happee 6-5 ja. Ottelutilastot

Miesten Divari:
SB Vaasa-Josba 6-2 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen