Liigat

Video: Liigan jumbofinaali raumalaisten heiniä – Hyvöseltä mestarillinen tarjoilu

31.10.
2017
6 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Rauman SalBa ja Hämeenlinnan Steelers mittasivat toisiaan sunnuntaina liigan ja Suomen Cupin yhdistelmäpelissä. SalBa vei Raumalla pelatun ottelun voiton maalein 9-5.

SalBan ykkösvisiikko oli ilmiliekeissä ja vastasi kahdeksasta kotijoukkueen maalista. Jani Lehtoniemi (3+3), Antti Vuorinen (3+1) ja Niko Kaerla (1+2) olivat vahvimmat pistenikkarit. Janne Hyvönen esitteli syöttötaitojaan SalBan 6-4-maalissa ja osuman näet videolta kohdasta 2.40 eteenpäin.

SalBa jatkaa voitosta huolimatta sarjan toiseksi viimeisellä sijalla. Steelersin kurimus syveni entisestään. Jumbojoukkue on hävinnyt kuusi peliä putkeen ja on viimeisenä maalierolla -34. SalBa kohtaa Suomen Cupin kuudennella kierroksella Soittorasian Tampereella.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen