Video: SPV sai oppitunnin Espoossa – Lehkosuo ja Astala ilmiliekeissä

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Westend Indians siännöi lauantaina SPV:tä miesten Salibandyliigassa ja vei ottelusta voiton murskaluvuin 12-4.

Kotijoukkueen ykkkösnyrkki oli jälleen rautaa. Aaro Astala iski pisteet 3+2, Otto Lehkosuo tehot 1+4 ja Santeri Toropainen pisteet 2+1.

Voitto oli Indiansille jo toinen suurinumeroinen höykytys SPV:tä vastaan tällä kaudella (ensimmäinen peli päättyi 13-8). Joukkueen kolmas perättäinen voitto nosti espoolaiset jo sarjataulukon viidenneksi. SPV:llä on meneillään hankala vaihe ja joukkue on hävinnyt kolme peliä putkeen. Seinäjokelaisjoukkue on sarjataulukon kahdeksantena.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

4 comments

  1. Osaako joku selittää, miksi Indiansin hyökkäys on niin tuhoisa nimenomaan SPV:n puolustusta vastaan? Vastaus ei voi olla se, että Indians ylipäätään on ihan älyttömän hyvä tai että SPV on umpisurkea, koska muissa peleissä tämmöistä ei ole ihan yhtä poikkeusta lukuunottamatta (ErVi-SPV) näkynyt. 20 pelin maaleistaan Indians on tehnyt peräti 21% näissä kahdessa SPV-pelissä. Ja SPV:llä sama 19 pelistä.

  2. Spv on vastahyökkäys joukkue ja ei puolusta yhtä intensiivisesti kuin indians. Spv rynni karvauksessa aina ohi ja intiaaniperhe pisti vaan pallo näistä pussiin.

  3. Tosi oleellisena huomiona kirjattakoon, että tilastoissa oli aluksi virhe, joka on nyt korjattu. Lehkosuo teki 1+4 ja Astala 3+1.