Video: Jumbokamppailun voittomaali ajassa 59.56 – SalBa ei tipu koskaan?

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Steelers ja SalBa mittelivät lauantaina elintärkeistä sarjapisteistä ensiki mainitun kotikentällä. Niko Kaerlan maali ajassa 59.56 ratkaisi 5-4 -voiton SalBalle.

SalBa oli saanut kymmenen sekuntia aiemmin vapaalyönnin omalta alueelta. Pallo juonittiin Kaerlalle, jonka matala laukaus lähti puolen kentän takaa ja vaihtoi onnekkaasti suuntaa ennen maaliverkkoon uppoamista. Maalin näet oheiselta videolta (maalikoostetta ei ole vielä julkaistu).

Raumalaisten tehopelaaja olivat kahdesti maalannut Erik Härkönen sekä 1+1 naulannut Antti Vuorinen. Steelersin Ville Lastikka onnistui tehoin 1+2.

Täpärä voitto katkaisi SalBan viiden pelin tappioputken, ja nosti joukkueen pisteen päähän Steelesistä ja Kooveesta. Joukkue on kuitenkin edelleen sarjajumbona varman putoajan paikalla.

Lentävä lause ”SalBa ei tipu koskaan” sai kuitenkin jälleen pontta, kun joukkue venyi tärkeässä paikassa. Raumalaisryhmä onkin taistellut sarjapaikkansa puolesta jokaisella liigakaudellaan. Seuraava peli Kooveeta vastaan on myöskin hyvin tärkeä ottelu.

Ottelutilastot

14 comments

  1. Eikös salban pitäny olla varma pleioff jengi tänävuanna?

  2. Puhuttiin mahdollisuudesta päästä pleijareihin…. Loukkaantumiset valitettavasti sekoittaneet Salban pakkaa. Eteenkin Rokosan loukkaantuminen sekoitti pakan pahasti. Toivottavasti ensi kaudella nähdään leveämpi rosteri Salballa ja äijät pysyvät terveenä.

  3. Härkösen paluu pelasti salban. Jännäksi menee kuka tippuu suoraa 😀

  4. loukkaantumiset salban kauden pilasi.. mut jos liigassa pysytään niin toivottavasti ensikausi sit paremmin

  5. Eipä toi hirveen vahvasti näyttäny menevän vaikka kaikki superpelaajat oli terveenä. #salbasuperfinaalissa2019

  6. Ei hätää KVee hoitaa homman Pantzrin johdolla ja lähtee divariin ja täysin ansautusti.

  7. Eiköhän Steelers hoida itsensä kivuttomasti Divariin, ainakin toivottavasti. Semmostakin rypemistä joukkueelta koko kausi ollut, vahvistuksia tuli, mutta peli menee senkun kehnompaan suuntaan. Valmennuskin voi ottaa kyllä itselleen osan kunniaa, siellä istuu penkillä joukueen kovimpia ja motivoituneempia jätkiä ja sitten kaikennäköiset jonaesonit pelillä vaikka kuinka paljon mokailee. Amen

  8. Fanseatilla voivat SalBalaiset katsella ehtoolla tulevan vastustajan Kooveen peliä.
    Kooärpee koettaa osoittaa olevansa nyt eri tason säbäjoukkue kuin pari vuotta sitten.

    Toki muutkin saavat katsoa 🙂

  9. HML:n kanssa samoilla linjoilla. En ymmärrä miten tämä yhden miehen takia pistetty kaksi kenttää uuteen uskoon. Kuinka paljon pitää mokailla, että penkki kutsuu muutenkin pelikielloilla. Varsinkin kun +- tilasto näyttää kymmentä miinusta. ja jäähysarake 59 minuuttia.
    Kolmonen pelannut todella hyvin Steelerssi parasta säbää. Nyt sekin hajoitettu vain Kulmala jätetty paikoilleen.
    Kyllä tietää ainakin muutaman lähtiän Steelerssistä ensi kaudeksi , vaikka jollain ihme säkällä säilyisi. Ikävä kyllä he nuoria ja kehittyviä pelaajia

    Jotenkin myös ihmeellistä, että kolmanteen erään penkitetään muut paitse ne joilla on +/- tilastossa vähintää -7

  10. Morolta hyvää pohdintaa. Joni Rokosan tasoisen puolustajan puuttuminen. Heikentäisi jokaista liigaseuraa. Ei tainnut Lasbista tulleet pelaajat pelastaa Steelersia. Esimerkiksi Elmeri Saukkonen ei saa edes peliaikaa. Tiedä onko loukkaantunut???

  11. Saukkonen ei kelpaa tän kauden moodiin. Pitää yrittää yksin pisteitä ja olla välittämättä viisikkopelistä. Jos haluat pelata joukkueelle niin sinut penkitetään.
    Ei pelastanut Lasbista tulleet vaan tuhosivat ja veivät lupaavilta junnuilta pelipaikat . En kyllä tiedä miten saavat vieläkin peliaikaa.

  12. Salbassa olisi valmennusosaamista J-P Peltolan muodossa. Valtakunnan lupaavimpia valmentajia! Antakaa miehelle työkintaat ja laittakaa toiminta Liigan vaatimalle tasolle!