Liigat

Video: Jumbokamppailun voittomaali ajassa 59.56 – SalBa ei tipu koskaan?

11.02.
2018
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Steelers ja SalBa mittelivät lauantaina elintärkeistä sarjapisteistä ensiki mainitun kotikentällä. Niko Kaerlan maali ajassa 59.56 ratkaisi 5-4 -voiton SalBalle.

SalBa oli saanut kymmenen sekuntia aiemmin vapaalyönnin omalta alueelta. Pallo juonittiin Kaerlalle, jonka matala laukaus lähti puolen kentän takaa ja vaihtoi onnekkaasti suuntaa ennen maaliverkkoon uppoamista. Maalin näet oheiselta videolta (maalikoostetta ei ole vielä julkaistu).

Raumalaisten tehopelaaja olivat kahdesti maalannut Erik Härkönen sekä 1+1 naulannut Antti Vuorinen. Steelersin Ville Lastikka onnistui tehoin 1+2.

Täpärä voitto katkaisi SalBan viiden pelin tappioputken, ja nosti joukkueen pisteen päähän Steelesistä ja Kooveesta. Joukkue on kuitenkin edelleen sarjajumbona varman putoajan paikalla.

Lentävä lause ”SalBa ei tipu koskaan” sai kuitenkin jälleen pontta, kun joukkue venyi tärkeässä paikassa. Raumalaisryhmä onkin taistellut sarjapaikkansa puolesta jokaisella liigakaudellaan. Seuraava peli Kooveeta vastaan on myöskin hyvin tärkeä ottelu.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen