Ulkomaat

Maajoukkueen tähtipakki pidensi sopimustaan – ”Täällä on ainutlaatuiset mahdollisuudet”

07.05.
2018
Ulkomaat

My Kippilä teki viime kauden aikana hurjat 52 tehopistettä, kun lasketaan sekä runkosarja, että plaoyffit. Kuva: Per Wiklund.

Suomen maajoukkuepuolustaja My Kippilä on pidentänyt sopimustaan KAIS Moran kanssa. Kippilän nykyinen sopimus pitää hänet seurassa kaksi kautta lisää.

Kippilällä oli vielä vuosi jäljellä sopimustaan, mutta taitava puolustaja ja seura ovat sopineet kahdesta lisävuodesta kyseiseen sopimukseen.

– Joukkue ja kaupunki tuntuvat todella hyvältä. Koen, etten halua edustaa muuta seuraa Ruotsissa. Täällä on ainutlaatuiset mahdollisuudet minulle pelaajana kehittyä eteenpäin. Morassa pelataan aina kultamitalista, Kippilä kommentoi tuoretta sopimustaan Innebandymagazinetin uutisessa.

Vaikka Mora koki finaalissa tänä vuonna kirvelevän tappion, Globenissa pelaaminen toi Kippilälle loistavan fiiliksen. Jatkossa Kippilä haluaa toki poistua finaalista voittajana.

– Totta kai on vieläkin hieman katkeraa, että hävisimme, mutta toisaalta kuinka monet joukkueet ja pelaajat saavat kokea tuollaista, Kippilä kommentoi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila